Napici od ananasa za vrlo učinkovito mršavljenje

Da li se već neko vreme borite sa viškom kilograma koji uporno odbijaju da napuste vaše okruženje?

Ako ste isprobali sve raspoložive dijete i bili nezadovoljni rezultatima, pre nego što se pomirite sa jednodelnim kupaćim kostimom za ovo leto, predlažemo vam da uključite u svoju ishranu nekoliko kriški ananasa. Zašto baš ananas, kraj toliko drugih voćki za koje se smatra da deluju magično na gubitak kilograma? Kao prvo, ananas će umanjiti vašu želju za slatkišima svojom slatkoćom bez veštačkih zaslađivača i odvući vam pažnju od krofne prelivene čokoladom. A kao drugo, dokazano je da vrlo efikasno deluje na gubitak kilaže.

Ananas u sebi sadrži vrlo malo kalorija - jedna kriška ima 42 kalorije. Osvežavajući je i puno vode u sebi, što znači da doprinosi vašoj hidrataciji i smanjuje osećaj gladi. Ananas u sebi ima nizak sadžaj ugljenih hidrata, a poznato vam je da hrana sa niskim procentom ugljenih hidrata dovodi do gubitka kilograma. Takođe ananas je najbolje rešenje za probavne smetnje, budući da pomaže pri varenju i apsorpciji hranljivih sastojaka. Istovremeno on je dobar izvor vlakana, što znači da ćete se zahvaljujući njemu duže osećati sito. U ananasu se nalazi enzim bromelain koji pomaže u sagorevanju ukupne telesne masti, pri čemu posebno cilja predeo stomaka.

 

« 1 2 3 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group