Najbrža i najdelotvornija dijeta na svetu

Ova dijeta je najbrža i najlakša jer možete jesti sve! 

Međutim, smete da jedete samo 8 sati u toku dana, uz praćenje određenih pravila. Deluje prilično jednostavno, ali zapravo nije. Ali, za dobru figuru je vredno žrtvovanja.

Prvo pravilo je da konzumirate hranu samo 8 sati u toku dana, dok preostalih 16 sati treba piti samo vodu ili biljne čajeve, a uz to ponekad možete da priuštite sebi i čašu nezaslađene limunade.

Nutricionisti tvrde da svaki dan tokom tih osam sati, hranu treba konzumirati u istom periodu, a najbolje bi bilo od 9 do 17 časova, jer su tada rezultati najbolji. Međutim, u zavisnosti od ritma života, možete sami odrediti vreme koje vam odgovara. Možete na primer jesti od 10 do 18 časova ili od 11 do 19 časova. Međutim, treba se strogo pridržavati pravila i zadnji obrok pojesti do 19 sati. Kada završite sa poslednjim obrokom u 19 sati, možete piti vodu i čaj u neograničenim količinama.

Još jedno važno pravilo - vreme između obroka mora uvek biti četiri sata.

Možete jesti sve, čak i brzu hranu. Međutim, to ne znači da treba preterivati, jer unos hrane ne bi trebalo da prelazi više od 2.000 kalorija dnevno. Ukoliko birate i spremate zdravu hranu rezultati će biti bolji. Ako ste umereni u ovoj dijeti možete izgubiti težinu do 4 kilograma nedeljno. Ukoliko jedete masnu hranu i slatkiše, možete izgubiti  2 kilograma nedeljno.

Zvuči odlično, zar ne? 

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group