Zdravlje & Fitnes - Dijeta

Keto deserti – jer život nema smisla bez slatkiša

Da li ste imali priliku da iskusite čari Keto dijete?

Keto dijeta se ne šali kada je u pitanju ograničenje unosa ugljenih hidrata u organizam. Upravo zbog toga su deserti na bazi ove dijete poprilično škakljivi. Većina tipičnih slatkiša nije dozvoljena prilikom držanja iste, poput velike činije pune sladoleda, iako su mlečni proizvodi poželjni.

Takođe, što se tiče ukusnih i mirisnih peciva, poput kifle sa kremom, i ona je na nedozvoljenoj listi. Keto dijeta je striktna i po pitanju nekih vrsta voća, koliko god zapanjujuće zvučalo. Srećom, da ne bi bilo sve toliko crno, otkrivamo vam danas male tajne, iliti "rupe" u ovoj dijeti. Izdvojili smo za vas najslasnije Keto deserte, koje možete slobodno da konzumirate bez bojazni da ćete prekršiti pravila ove dijete.

Nutricionisti savetuju da i pri Keto desertima budete savesni, kao i pri svim drugim vrstama slatkiša. Iznenađujuća nuspojava, pri prelasku na Keto ishranu je i ta što vam se zapravo i neće toliko jesti slatkiši kao ranije. Nakon što se vaš ukus navikne na Keto ishranu, slatkiši će vam vrlo verovatno biti preslatki.

Šta možete da pojedete kako bi zadovoljili svoj "slatki zub", a da je u Keto režinu? Zapravo, mnogo toga – maslac od kikirikija, tamnu čokoladu, kakao, kokos... Zamena brašna od žitarica, brašnom od lešnika, badema i sl, takođe će upotpuniti vašu dnevnu potrebu za slatkišima. Umesto stonog šećera koristite med, ili Steviu ako vam zaista treba dodatno zaslađivanje.

Keto dezerti:

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group