Izgubite neverovatna 2kg za samo 7 dana

Ova dijeta pomaže za povraćaj balansa u ishrani i sve je samo ne klasična, dok istovremeno i te kako deluje...

Bazirana na odnosu vid-ukus, ova dijeta je neverovatno lagana i pokazala je fenomene rezultate. Za gubljenje kilograma sve što vam je potrebno su manji tanjiri i jabuke.

Sve što treba da radite za ovakvu dijetu jeste da pripremite tanjire koji su nešto manji od onih koje obično koristite i da pre svakog glavnog obroka konzumirate jednu jabuku. Dok manji tanjiri daju iluziju da jedemo više nego inače i čak i ukoliko brzamo, što se nikako ne preporučuje, lakše ćemo pronaći pravu meru, vlakna kojima jabuka obiluje mogu lako da zasite čoveka, pa će zato svakako biti neophodno manje hrane nego obično.

Preporučuje se između četiri i pet obroka dnevno, naravno baziranih na zdravoj hrani i sa malo masnoća, kao i da svaki od njih sadrži i proteine pošto je dokazano da ovakva kombinacija smanjuje apetit i pospešuje gubitak kilograma.

Tokom ovakve dijete treba uzimati dosta voća i povrća pošto se na taj način smanjuje ukupan unos kalorija, dok se glad skoro nikada ne oseti, a rafinisani šećeri su strogo zabranjeni.

Među namirnicama koje se veoma preporučuju, osim jabuka nalaze se i nemasni sirevi, nemasni jogurti, jaja, piletina, ćuretina, riba, zelena salata, mrki pirinač, ovas, posna govedina...

Iako je ova dijeta sama po sebi i te kako delotvorna, za još veće rezultate koji mogu da učine da se na kraju sedam dana umesto dva izgube čak četiri kilograma, možda valja uzeti u obzir i blage vežbe.

Ne, ne govorimo o odlasku u teretanu ili korišćenje nekog intenzivnog programa od kuće, dovoljna je i duža šetnja brzog hoda, svakodnevno korišćenje stepenica gde god da se nađete, izbegavanje prevoza, kao i lagana vožnja bicikla ili rolera, taman dok je lepo vreme, pa i spora, detaljna istezanja dva puta na dan.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group