Ishrana i fitnes - Kameron Dijaz

Kameron Dijaz je jedna od najpoželjnijih žena u Holivudu.

Njen širok osmeh, harizma i predivno telo čine je neodoljivom. Ona je jedna od retkih glumica koja ne dozvoljava da njena težina varira. Kako to postiže?

Ishrana

Kameron Dijaz se ne pridržava strogih dijeta. Ona jede sve što želi u umerenim količinama.
„Hrana je jedno od mojih najvećih zadovoljstava. Volim da jedem. Želim da nahranim ljude.“ – kaže Kameron Dijaz.


Jedno od osnovnih pravila u njenoj ishrani je da nikada ne propušta doručak. Ona praktikuje šest manjih obroka u toku dana, jer prema njenim rečima, njeno telo funkcioniše bolje kada se jede često, a malo.

Režim ishrane:

Doručak: pirinač sa belim lukom, brokoli, jaja, limun i parče piletine ili govedine.
Užina: proteinski šejk sa vodom.
Ručak: salata i piletina ili govedina.
Grickalice: voće i pregršt orašastog voća.
Večera: omlet od belanaca sa začinima, paradajz, luk i pečurke.
Užina: proteinski šejk sa vodom.

Kameron Dijaz javno priznaje da pre snimanje filma „Čarlijevi anđeli“ nikada nije vežbala. Za ovaj film, Kameron, zajedno sa svojim kolegama trenirala je 8 sati dnevno, pet dana u nedelji 3 meseca. Po prvi put u životu Kameron Diaz kaže da se osećala snažno i od tada ona ne želi da izgubi taj osećaj.

Kameron vežba kod kuće pet dana u nedelji po sat vremena. Ona mrzi odlazak u teretanu, iako zna da će tako postići bolje rezultate. Njen trening počinje tridesetominutnom vožnjom bicikla, a narednih 30 minuta koristi male tegove za jačanje tela i pilates.

Kameron Dijaz održava svoju figuru i omiljenim sportovima - surfovanjem i skijanjem.

"Želim da budem fizički aktivna. Želim da se znojim. Želim da podignem otkucaje srca. Želim da mogu da učinim fizički sve što mislim da mogu i ja volim taj osećaj.“ - kaže Kameron Dijaz.

M.L.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group