Zdravlje & Fitnes - Dijeta

Dženifer Aniston otkrila kako uspeva da održi dobru liniju


Poznata glumica je otkrila celom svetu kako održava vitku liniju na kojoj joj mnoge dame zavide.

Morate priznati da Dženifer Aniston pored vrlo bogate karijere može da se pohvali i sjajnim izgledom, kome peta decenija apsolutno ništa nije promenila. Kako je mnogi svakodnevno pitajukako u tome uspeva i šta je njena tajna, glumica je odlučila da je otkrije.

Stvar je vrlo jednostavna i radi se o „isprekidanom postu“, odnosno konzumiranju hrane u određeno vreme i pravljenje pauze. Kako Dženifer kaže ona nema doručak, niti konzumira hranu u jutarnjim časovima jer pravi pauzu od 16 sati između poslednjeg i prvog obroka, a zatim u 8 narednih može da pojede bilo šta. Međutim, Dženifer dosta i vežba, pa tako u njenu dnevnu rutinu ulaze i meditacija, boks i kardio treninzi.

Ovaj „isprekidani post“ je sjajan za snižavanje srčanog pritiska, pa samim tim i za smanjivanje rizika od srčanih bolesti, ali i za čišćenje organizma jer mu dajete dovoljno vremena da sve svari.

Znači, da biste imali telo kao Dženifer Aniston, dovoljno je da pratite isprekidani post od 16:8 sati i da redovno vežbate i meditirate. Sve se može kad se hoće, zar ne?

V.R.

foto: pinterest, cnn.com

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group