Dijeta na bazi supe Monike Honori

Autorka ove dijete uspela je da smrša 40 kg zahvaljujući njoj, ali pravi uspeh za nju nije toliko mršavljenje koliko nedostatak yo-yo efekta.

Ranije je Monika Honori godinama testirala razne dijete, pilule i druge lekove, nakon čega se uvek vraćala svojoj prvobitnoj težini. Samo je vlastita metoda koju je ona nazvala program "Transformacija" omogućila njen puni uspeh bez yo-yo efekta koji je upropastio sve napore.

Metoda Monika Honori nije tipična ishrana koju koristimo već neko vreme, već način uvođenja novih prehrambenih navika. Osnova je konzumiranje kuvanih i tečnih proizvoda - tj. uglavnom supa.

Monika Honori nudi ih u raznim varijantama: od supa na bazi mleka za doručak i punijih jela za večeru - do laganih, voćnih supa koje se služe za užinu ili uz popodnevni čaj.

Zašto samo supa?

Prema autorki, ovo je pravo „tečno zlato“. Hranjive su i bogate dragocenim sastojcima, koji su u većini slučajeva niskokalorični, lako varljivi i ne opterećuju naš stomak. Uz to, efikasno hidriraju telo, a zahvaljujući visokom sadržaju vlakana, poboljšavaju varenje.

Supe odlično greju telo - pa su savršen oblik obroka za hladnije jesenje dane.

Koji su efekti korišćenja Programa transformacije?

Pre svega, balansira vodno-mineralnu ravnotežu i poboljšava acidobazni balans u telu, što doprinosi značajnom poboljšanju metabolizma. Kao rezultat, to znači smanjenje kilograma. Međutim, najvažnija transformacija u telu je čišćenje jednog od najvažnijih organa - creva.

M.L.

claudia.pl

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group