Detoks dijeta od 3 dana za pročišćenje organizma i gubitak kilograma

Proleće je tu i ako ste sve do sada odlagali da se pogledate u ogledalo i priznate sebi da je vreme za izbacite sve toksine iz svog organizma, više nemate razloga za to.

Donosimo vam danas trodnevni plan za vrlo efikasnu detoks dijetu koja će pročistiti vaš organizam i omogućiti vam da brzo i lako dođete u željenu formu. Ova magična dijeta može, ako se pravilno primeni učiniti čuda po pitanju vaše kilaže, kao i zdravlja kose, kože i vašeg organizma u celosti.

Zašto vam je uopšte potrebna DETOKS DIJETA?

Toksini predstavljaju masne i vrlo štetne tvorevine koje se gomilavaju u organizmu a koje uzrokuje unos nezdrave hrane, ako i odsustvo fizičke aktivnosti. Samim tim neminovno je da vremenom dolazi do povećanja telesne težine ali i problema poput pojave akni, gubitka kose, probavnih smetnji i sl. Dijabetes i visok krvni pritisak su takođe oboljenja povezana sa povišenom telesnom težinom.

Rano jutarnji obrok - 07:30 – 8:00h – 2 kašike grčkog semena piskavice (fenugreek seeds) + 1 kašika soka od limete + 1 šolja vode

Doručak – 08: 45 – 09:15h – smoothie od polovine avokada, kašike chia semenki, kašike meda i 5 jagoda

Užina – 10:30 – 11:00h – 1 pomorandža + 4 badema ili 1 jabuka + 4 badema

Ručak – 12:30 – 13:00h – smeđi pirinač, dinstane pečurke, boranija, šargarepa, beli i crveni luk na maslinovom ulju

Druga užina – 15:00 – 16:00h – šolja mleka sa mlevenim semenom kima + polovina šolje seckanih kolutova krastavca

Večera – 19:00h – Šolja supe od pečuraka sa povrćem

Ova detoks dijeta je osmišjena za lako pripremanje kod kuće, pri čemu vam neće oduzimati mnogo vremena. Takođe sastojici koji se kroz nju spominju lako su dostupni, niskokalorični su a osim toga izuzetno su hranljivi. Vaša ishrana uz ovu dijetu biće bogata vlaknima, mineralima, proteinima i složenim ugljenim hidratima a vi ćete pri tom osećati da gubite kilograme bez gladovanja. Specijalno osmišljen meni pojačaće vaše varenje i poboljšati rad vašeg organizma u celosti.

Ž.J.

Izvor: Stylecraze

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group