5 magičnih namirnica koje će vam omogućiti da izgubite neželjene kilograme

Magnetna privlačnost koju imaju grickalice i slatkiši, u konstantnoj je svađi sa našim trudom da izgubimo suvišne kilograme.

Situacija kroz koju smo svi prošli minimum jednom ( u toku dana), je ona kada otvaramo frižider ili vrata ormarića u ostavi tražeći nešto za grickanje. Žudnja za međuobrocima je ponekad nesavladiva, a budući da sada više nego ikad provodimo vreme kod kuće, u tom je gore imati na dohvat ruke obilje – nezdravih grickalica.

Ako suprotno od toga odaberete zdrave grickalice, odnosno namirnice sa visokim sadržajem vlakana, proteina i zdravih masti, upravo one mogu da budu pametan deo vašeg plana za mršavljenje. Na ovaj način nećete osećati grižu saveti jer ste upravo pojeli čokoladu od 300g i punu kesicu smokija, jer imate alternativu u vidu. Otkrivamo vam ovom prilikom koje su to magične namirnice koje vas mogu zasititi u toku dana i omogućiti vam ujedno da smršate.

 

« 1 2 3 4 5 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group