Dnevni horoskop za 6. 9. 2014.

Evo šta zvezde kažu za danas...

OVAN (21.3.- 20.4.) 

Spremni ste da napravite ustupke i da pređete preko nečega što je vama inače veoma bitno. Uvereni ste da u stvari razvoj događaja u vašoj porodici zavisi od partnera i da se vi za mnogo toga ne pitate. Dobićete mogućnost da nekome date na znanje šta mislite o njegovom stavu na diplomatski način.Rođeni krajem znaka očekuju poziv od Blizanaca.

BIK (21.4.-21.5.)

U  poslu i ne uspevate da se postavite kako treba jer ste previše autoritativni iako šarmantni. S druge strane, malo ko je svestan da ste neraspoloženi jer imate utisak da vas pretpostavljeni  ne razume, ne podržava i da možda nije iskren po mnogim pitanjima. Bik koje traže posao treba da potraže društvo Lava ili Strelca jer će od njih dobiti korisne informacije.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Očekujete poziv od Vodolije ili Bika, moguće od Lava ili Vage. Trudite se da svoj život maksimalno  učinite sadržajnim tako da vam ostane dovoljno vremena za prijatelje i društveni život. Svoje planove pravite ne misleći mnogo na  obaveze koje su prioritetne.Želite da dobijete priliku da se istaknete u nekom novom poslu.

RAK (21.6. - 22.7.) 

Povoljan dan za one koji žele da impresiniraju jednog Raka, Devicu ili  Jarca.Dame  su veoma  šarmantne i kada sklapaju poslove i kada nekog odbijaju. Malo blaži stav prema onima kojima ste dragi doneće vam mogućnost ostvarenja novih prijateljstava, naročito ako vam se udvara jedan Strelac. Dobra vest iz inostranstva od osobe u vezi sa novcem.

LAV (23.7.-22.8.)

Ovo bi mogao biti izuzetno povoljan dan ako ne želite da se prilagodite nekim novim uslovima na poslu ili ako ne budete dovoljno energični ili spremni na da učinite ustupak jednom Raku, Jarcu ili Ribama. Pred vama su sjajne mogućnosti ali vi ih ne koristite na najbolji način, moguće pod uticajem jednog Raka ili osobe rođene u znaku Riba.

DEVICA (23.8. - 22.9.)

Nervozni ste jer kasnite u poslu ništa ne polazi za rukom, bar ne onako kako ste planirali. Želite da se maksimalno potrudite oko novog posla ili želite da se istaknete ali vam nešto ne dozvoljava da se koncentrišete na posao onoliko koliko biste želeli. Trebalo bi da budete mnogo smireniji kada pristupate rešavanju važnih problema, naročito ako radite posao sa novcem.

VAGA (23.9. - 22.10.)   

Ovan vam je naklonjen i to vam daje na znanje na svaki način. Trudite se da mu vratite dobrotom na sve ono što čini za vas. Potrebno je da se maksimalno potrudite oko osobe sa kojom možete imati veoma dobru komunikaciju čak i ako vas kritikuje. Nekome je veoma stalo da vam se izvini a ne zna kako ćete vi to prihvatiti.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Imate osećaj kao da prema vama kreće neki negativni uticaj a na znate odakle duvaju vetrovi. Radi se o tranzitu planeta koje na vas deluju iritantno. Ne  ulazite u raspravu sa Blizancima ili sa Devicom. Imate neke vrste podsvesnih strahova da ćete morati da činite ustupke. Neko će biti spreman da se sa vama dogovori oko bitnih pitanja.

STRELAC (21.11.- 21.12.)

Spremni ste da uradite nešto što se od vas očekuje. To verovatno ima veze sa vašim ličnim opredeljenjima ili timskim radom.Dobijate poziv da se sretnete sa Rakom ili Blizancima. Vodolija bi mogla da vam da korisan savet u vezi sa nekim novim poslovima o kojima ste već razgovarali. Dobijate mogućnost da se istaknete u javnosti.

JARAC ( 22.12.-20.1.)      

Ne želite da se previše nervirate oko nečega što vam nikako ne odgovara. Dobićete mogućnost da ispravite neku grešku iz prošlosti. Neko će vam pružiti priliku da se ponovo iskažete u okviru delatnosti koja bi mogla da vam donese veliku satisfakciju, posebno ako radite u medijima ili se bavite poslom u kome dolazite u kontakt sa mnogo ljudi.

VODOLIJA ( 21.1.-19.2.)   

Rođeni u maju mogu očekivati povoljan razvoj situacije na poslu, naročito ako želite da postanete popularni ili imate mogućnost da se afirmišete u svom poslu. Ne bi trebalo da odustanete od svog cilja zbog jednog Jarca ili Škorpije koji pokušavaju da vam daju na znanje da možda grešite u svojoj proceni posla. Dobro se osećate u društvu Riba ili Vage.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Mesec, vladalac vašeg znaka ulazi  u Jarca i čini vas spremnim da se uključite u neke nove poslove u okviru kojih biste mogli imati jaku konkurenciju. Pozicija asteroida Psihe u Vodoliji nije vam naklonjen, naročito ako ste nesigurni u sebe ili već patite od neke vrste strahova. Dobro se osećate u društvu Riba ili Škorpiije koji su vam inače naklonjeni.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group