Dnevni horoskop za 14. 9. 2014.

Evo šta zvezde kažu za danas...

Ovan

Komunikativni ste i pričljivi. Potrudite se da se usmerite na stvaranje novih kontakata, to će Vam pomoći u poslu. Možete ići na kraći put.

Bik

Bićete zadovoljni novčanom situacijom. Pokušajte da danas raspodelite novac na račune i na sve što je jako bitno, nemojte u toku nedelje da se razmišljate previše. Manje pričajte telefonirajte.

Blizanci

Pričljivi ste. Pomalo ste napeti i nervozni, mada nemate pravi razlog. Potrudite se da se usredsredite na svoje probleme, ne pokušavajte stalno da pomažete drugima.

Rak

Naspavajte se dobro. Opustite se i gledajte samo svoje interese. Nemojte se opterećivati novim stvarima, nego završite obaveze koje ste odavno započeli. 

Lav

Družite se više sa dragim ljudima. Danas će Vam sve ići od ruke, pa se možete potruditi da neke stvari brže odradite nego obično. Potražite savet prijatelja, ako ne možete sami da rešite problem.

Devica

Imate dosta obaveza u vezi sa poslom, ali nemojte o tome misliti danas, već se opustite - i odmor Vam treba. Posvetite se više porodici. 

Vaga

Idite na neki put. Napravite promenu. Družite se sa nekim novim ljudima. Opustite se i čitajte neku knjigu ili omiljeni časopis, nađite vremena za to.

Škorpija

Strastveni ste, ali i nervozni. Sve vas iritira. Ako možete, klonite se od ljudi koji mogu da Vas izvedu iz takta, danas ćete alko planuti i posvađati se.

Strelac

Partner je lepo raspoložen, iako Vi niste. Usredsredite se na druge ljude, mogu Vam dosta biti od pomoći. Pazite kome šta pričate.

Jarac

Danas napravite plan za sledeću radnu sedmicu. Tako ćete smanjiti rizik od stresa na poslu koji Vam preti. Brinite malo više o svom zdravlju.

Vodolija 

Zabavite se danas. Bavite se nekim hobijem, eventualno sportom. Potrudite se da se usredsredite na partnera. Ne zapostavljajte drage ljude.

Ribe

Imate dosta posla u kući. Ali pošto je danas nedelja, dan za odmor, uradite makar deo obaveza. Posetite rođake.

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group