Dnevni horoskop za 10. 9. 2014.

Evo šta zvezde kažu za danas...

Ovan

Zadovoljni ste finansijama. Potrudite se da se usredsredite na rad. Posle posla možete da nabavite omiljeni slatkiš ili popijte kafu sa prijateljem i uživajte u popodnevu.

Bik

Danas ste zacrtali da Vam sve bude po volji. Dobro ste raspoloženi. Usredsredite se na posao, ali odradite sve polako, ne žurite.

Blizanci

Napeti ste. Imate osećaj da sve ide sporije nego inače. Potrudite se da  danas ništa ne započinjete. Odgledajte neki film i odmarajte popodne u svom domu.

Rak

Preko mlađih osoba možete dobiti neke nove ideje koje možete iskoristi za napredak na poslu. Potrudite se da stvarate nove kontakte. Budite malo "otvorenijeg" uma.

Lav

Nemojte se previše opterećivati time kako drugi ljudi rade svoj posao. Gledajte sebe. Iako Vam možda ne ide sve od ruke, najbitnije je da nadređeni bude zadovoljan. Ako ste Vi nadređeni, onda ispunite svoj plan za danas.

Devica

Nemojte ništa skrivati od partnera, nego budite iskreni. Tako ćete poboljšati svoju vezu. Danas je dan za uživanje. Uživajte u omiljenoj hrani, ali imajte meru.

Vaga

Napeti ste i danas, ali vidite neki pomak što se tiče finansija. Konačno prestaje stres. Budite ljubazni prema ljudima sa kojima radite, iako Vam možda i nije savršen dan.

Škorpija

Pružite partneru neka sitna zadovoljstva. Večera ili neko iznenađenje će biti dovoljno. Probudite strasti, važi i za slobodne. Flert je moguć. 

Strelac

Odnosi sa drugima se poboljšavaju. Izbalansirajte između obaveza oko porodice i posla. Pokušajte da promenite neke loše navike, hranite se  zdravije.

Jarac

Danas biste se najradije odmarali. Dobro ste raspoloženi, ali pasivniji nego inače. Vreme je da provedete više vremena sa partnerom i porodicom.

Vodolija

Konačno osećate mir. Ne nervirajte se ako sve nije kako ste zamislili. Odmarajte kod kuće i ne ugađajte drugima, nego gledajte sebe. Možda ćete imati goste ili posetiti rođake.

Ribe

Ne bežite od obaveza. Ukoliko se budete okrenuli na više strana, nećete moći da se usredsredite na neke bitne stvari. Platite račune.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group