Dnevni horoskop za 16. 9. 2014.

Evo šta zvezde kažu za danas...

Ovan

Posvetite se porodici. Nemojte se opterećivati time šta drugi kažu o vama, samo radite najbolje što znate i sve će biti dobro. Nađite vremena za sebe, ugodite sebi.

Bik

Komunikativni ste i jako ste dobro raspoloženi za kontakte sa drugima. Možete ići na kraći put. Bitno je da sve što započnete danas i završite. Ne ostavljajte ništa polovično.

Blizanci

Pričljivi ste i imate dosta energije. Možete biti preosetljivi na kritiku. Potrudite se da se okrenete ka nekim pozitivnim ljudima, koji mogu da Vam pomognu da donesete neke važne odluke.

Rak

Naspavajte se i odmarajte se. Dosta ste napeti zbog drugih ljudi i zbog nekih priča koje ste čuli o sebi. No, potrudite se da to ne utiče na Vaše raspoloženje nego pogledajte neki dobar film, opustite se.

Lav

Družite se više. Iako Vam nije neki dan, ne zapostavljajte društveni život. Danas ne bi trebalo da radite nešto na brzinu, nego samo polako.

Devica

Potrudite se da date sve od sebe na poslu. Imaćete razne zahteve, ali ne bi trebalo da svima izlazite u susret. Čuvajte svoj mir.

Vaga

Idite na neki kraći put sa porodicom ili prijateljima. Posetite rođake. Potrudite se da se više bavite stvarima koje Vam pružaju zadovoljstvo. Ne pričajte previše.

Škorpija

Potrudite se da se usredsredite na sport, na neku aktivnost. Mogli biste da posetite rođake koje niste odavno videli. Nervozni ste.

Strelac

Partner je odlično raspoložen. Iskoristite dan i provedite što više vremena zajedno u šetnji. Pitajte nekog saradnika za savet, može mnogo da Vam pomogne. 

Jarac

Budite posvećeni poslu, a ne površni. Potrudite se da se sredite dokumenta i papire i da proverite rokove koji su Vam zadati. Bitno je da ne kasnite.

Vodolija

Bavite se sportom. Danas nije dan za raspravu sa partnerom. Danas je dan za odlazak na neko novo mesto, eventualno u šetnju. 

Ribe

Sredite kuću. Potrudite se da se usmerite na porodicu. Napeti ste. Čitajte knjigu ili omiljeni časopis, to će Vam prijati.

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group