Dnevni horoskop za 18. 9. 2014.

Evo šta zvezde kažu za danas...

Ovan

Danas je dan za opuštanje i rasterećenje. Sredite se malo i provedite negde popodne. Možete i u domu, ali sa prijateljima ili rođacima.

Bik

Sredite kuću. Rasteretite prostor od bespotrebnog loma. Nemojte se prejedati danas, nego jedite laganiju hranu.

Blizanci

Odličan dan za komunikaciju. Ne odlažite neki put. Potrudite se da se usredsredite na nove ljude. Ako Vam je nešto potrebno, ne morate sve sami.

Rak

Nemojte trošiti previše novca, nego se usmerite na ono što Vam je potrebno. Pokušajte da se oraspoložite na poslu uz kafu ili čaj, kao i kroz razgovor sa saradnicima ili prijateljima.

Lav

Niste dobro raspoloženi. Od sutra ćete već biti manje napeti. Ovog četvrtka pokušajte da napravite neku promenu, da uradite nešto novo.

Devica

Još danas očekujte želju za odmorom i  izolacijom. Nemojte se previše ulenjiti na poslu, odmarajte popodne kod kuće. Usmerite se na ono što je bitno, naspavajte se.

Vaga

Družite se sa prijateljima, razmenjujte ideje. Potrudite se da se zabavite danas, to je bitno. Ne zapostavljajte društveni život zbog posla.

Škorpija

Imaćete dosta posla, ali danas radije ne biste otišli na posao. Nemate puno elana za rad. Pitajte saradnike da Vam pomognu sa obavezama.

Strelac

Imate milion planova, ali se usredsredite na jedan. U ostvarenju Vam mogu pomoći drugi. Potrudite se da ne odustajete danas i budite temeljni, ne neozbiljni.

Jarac

Pokušajte da potrošite višak energije na bavljenje sportom ili šetanje, a nemojte ići u šoping. Napeti ste. Štedite novac.

Vodolija

Partner je jako naporan danas, ali ne svađajte se. Potrudite se da se usmerite na potrebe drugih, jer je to ponekad bitnije. Ne budite sebični.

Ribe

Imate puno posla, jer se svašta nagomilalo. Odradite prvo bitnije i ono što Vam je nadređeni naglasio, jer ćete tako možda i stići sve na vreme. Pripazite šta potpisujete danas. Nije dobar dan za kupovinu.

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group