Dnevni horoskop za 13. 9. 2014.

Evo šta zvezde kažu za danas...

Ovan

Jako ste dobro raspoloženi danas. Ne nervirajte se ni oko čega što Vam ne ugrožava egzistenciju. Potrudite se da se usmerite na zdraviji način života i ne preterujte sa slatkišima.

Bik

Opustite se i ne silite sebe na rad ako niste raspoloženi. Radite samo ono što morate. Danas ste malo usporeni, ali od sutra će sve biti mnogo lakše.

Blizanci

Naspavajte se dobro i odmorite se. Potrudite se da se usredsredite na neke stvari koje ostavljate uvek za neki drugi dan. Ne nervirajte se, nego gledajte da budete efikasniji i da poštujete rokove.

Rak

Usmerite se na prijatelje i na drage ljude, a manje vremena provodite sa onima koji Vam crpe energiju. Radite na nekim novim projektima. Ne gledajte u prošlost, nego se okrenite budućnosti.

Lav

Imate dosta posla. Uživate u svom poslu, a sa kolegama se odlično slažete. Nađite vreme i za porodicu i uživanje popodne. 

Devica

Idite na kraći put. Ne nervirajte se. Opustite se i gledajte da se okrenete pozitivnijim stvarima, da ne mislite samo na posao. Novac nemojte previše trošiti danas.

Vaga

Napeti ste. Ne nervirajte se što sve nije onako kako ste zamislili. Opustite se i gledajte kako da uštedite novac danas. Nije dobar dan za nagradne igre. Ne svađajte se sa partnerom.

Škorpija

Partner je sjajno raspoložen. Ugađajte jedno drugom. Od drugih ljudi Vam zavisi uspeh danas.

Strelac

Imate dosta posla. Radite jednu stvar, ali odradite to do kraja. Potrudite se da brinete malo više o svom zdravlju. 

Jarac

Posvetite se zabavi ili nekom hobiju. Danas biste mogli i da radite nešto novo, stvari koje obično ne radite. Budite aktivniji, bavite se sportom ili šetajte.

Vodolija

Ne zapostavljajte svoju porodicu. Gledajte da oni budu zadovoljni, pa ćete i Vi biti. Sredite malo dom.

Ribe

Jako ste lepo raspoloženi. Vidite se sa rođacima i prijateljima sa kojima se niste odavno videli. Pazite se u saobraćaju.

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group