Dnevni horoskop za 19. 9. 2014.

Evo šta zvezde kažu za danas...

Ovan

Bavite se sportom. Usredsredite se na zabavu. Okrenite se ka nekim pozitivnim stvarima. 

Bik

Usredsredite se na porodicu i porodična pitanja. Usmerite se na sređivanje kuće. 

Blizanci

Komunikativni ste i lepo raspoloženi. Usmerite se na neke dobre stvari i okrenite se ka nekim novim idejama. Idite na kraći put. 

Rak

Moguće poboljšanje finansija. Nemojte trošiti previše novca. Potrudite se da se okrenete ka uživanju u omiljenoj hrani, samo je bitno da ne preterujete.

Lav

Napeti ste i nervozni. Usmerite se na svoje potrebe i ne obraćajte pažnju na druge ljude. 

Devica

Naspavajte se i odmorite se. Nemojte se preforsirati na poslu. Gledajte kako da se usmerite na završavanej obaveza koje ste započeli ove nedelje.

Vaga

Družite se ljudima koji su Vam važni. Ne opterećujte se oko nekih osoba koje previše privlače pažnju, ali nemaju neki značaj u Vašem životu. Budite praktični i realni. 

Škorpija

Okrenite se ka poslu. Usmerite se na ostvarenje ambicija i želja i gledajte kako da se usredsredite na uspeh. Zanemarite mišljenje javnosti, gledajte sebe.

Strelac

Proširite vidike. Gledajte da pomognete drugima koliko možete. Čitajte neku knjigu ili omiljeni časopis, prijaće Vam.

Jarac

Napeti ste. Bavite se sportom ili nekom aktivnošću da biste otklonili negativnu energiju. Ne trošite previše novca. 

Vodolija

Partner je naklonjen Vama, priredite mu neko iznenađenje. Uvedite neke novine u Vaš odnos. Drugi ljudi su Vam naklonjeni za saradnju. Iskoristite to.

Ribe

Imate dosta posla. Danas ne žurite nego proverite sve više puta. Bitno je da se ne premorite, ali da posao ne ostane nedovršen. Posavetujte se sa nadređenim kako da kvalitetnije obavite obaveze.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group