Dnevni horoskop za 11. 9. 2014.

Evo šta zvezde kažu za danas...

Ovan

Teško vam je da postignete sve jer imate dosta posla. No, imate dosta energije, bitno je samo da se usmerite na najbitnije obaveze, a ne da rasipate pažnju na sto strana.

Bik

Bilo bi dobro da odete na kafu sa partnerom ili sa prijateljima. Pokušajte da se odmorite i opustite uz muziku ili neku dobru knjigu. Danas je dan za završavanje obaveza.

Blizanci

Imate višak energije. Bolje je da se družite, nego da budete negativni i da zadržavate sve u sebi.

Rak

Oraspoložite partnera, iako možda niste "u elementu". Problemi će se kad-tad rešiti, ne morate biti tužni stalno. Odličan dan za učenje, kraća putovanja i dogovore.

Lav

Pazite da ne pravite greške na poslu. Pravite pauze, da se ne biste premorili. Neke stvari koje Vama deluju kao sitnice, možda to i nisu. Budite praktični.

Devica

Bavite se sportom, pokušajte da živite zdravo. Popodne prošetajte malo do grada ili idete na neki izlet u prirodi. Strastveni ste. Štedite novac.

Vaga

Ne zapostavljajte partnera. Sredite ormar, a ako niste vratili nekome pozajmljene stvari, bilo bi dobro da to sada uradite. Potrudite se da sredite kuću.

Škorpija

Dobar je dan za kraći put. Komunikacija je i dalje odlična sa drugima. Naučite nešto novo, proširite svoje znanje. Sredite dokumenta. Čitajte dobru knjigu, to će Vas opustiti.

Strelac

Nemojte se nervirati zbog novca. Potrudite se da ostavite nešto sa strane, ako već niste, a ne da potrošite sve na zadovoljstva. Bavite se sportom ili nekim hobijem.

Jarac

Svakom kažite šta vam smeta, samo ne morate previše grubo. Pokušajte da se okrenete sebi, a da posao odradite kako treba. Pazite na rokove.

Vodolija

Ako Vam nečije društvo ne prija, onda bi bilo najpametnije da se klonite takvih ljudi. Pokušajte da ustanovite šta je danas bitno da se uradi, pa neka Vam to bude primarno.

Ribe

Družite se. Odmorite malo od posla i svakodnevnih obaveza uz dobro društvo. Moguć priliv novca, ali ste zadovoljni situacijom svakako.

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group