Dnevni horoskop za 12. 9. 2014.

Evo šta zvezde kažu za danas...

Ovan

Jako ste lepo raspoloženi i komunikativni. Održite taj nivo energije do kraja dana. Porodicu i njihove potrebe stavite na prvo mesto.

Bik

Imate osećaj da neke stvari idu sporije nego inače, ali to nije razlog za stres. Pustite da sve ide svojim tokom. 

Blizanci

Mogli biste više da se posvetite prijateljima. Ne zapostavljajte druženje, ma koliko obaveza da imate. Nervozni ste jer neke Vaše zamisli ne možete da ostvarite danas.

Rak

Jako ste napeti zbog posla. Ignorišite ljude koji Vam smetaju. Gledajte samo sebe i usmerite se na rad. Provedite malo više vremena sa porodicom popodne.

Lav

Bavite se sportom. Imate dosta energije. Ne opterećujte se negativnim stvarima. Provedite više vremena u prirodi ili idite na neki put.

Devica

Imate dosta problema sa novcem. Trošite ga racionalno. Ne preterujte sa kupovinom stvari koje Vam nisu potrebne.

Vaga

Posvetite se malo više partneru. On će znati to da ceni. Ne svađajte se sa saradnicima, nego imajte strpljenja da izgladite nesuglasice.

Škorpija

Danas Vam se ne radi. Iako imate dosta energije, smatrate da biste je bolje utrošili na neke zabavne aktivnosti. Moguća glavobolja.

Strelac

Idite na neki put ili barem šetajte više. Strastveni ste. Ne zapostavljajte partnera. Danas pokušajte da budete praktični iako Vam nije baš do posla.

Jarac

Opustite se i gledajte da se usredsredite na porodicu. Provedite lepo popodne sa dragim ljudima. To može delovati kao antistres terapija posle naporne nedelje.

Vodolija

Jako ste komunikativni. Imate osećaj da konačno sve ide na bolje. Danas je odličan dan za neke bitne razgovore i nove kontakte.

Ribe

Ne prejedajte se i ne jedite prezačinjenu hranu. Partner može biti malo zahtevniji nego inače, ali budite tolerantni.

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group