Porodica - Venčanje

Jesenje venčanje u pregršt razigranih boja

Jesen se približila a polako dolazi i dan vašeg venčanja.

Ako ste odabrali jesen za taj svečani čin, niste pogrešili. Ona je prepuna predivnih boja i mirisa koji mogu biti inspiracija za vaš najvažniji dan u životu. Očarani jesenjim kolorom, donosimo vam danas ideje za uređenje stolova za goste, mladenačkog stola, bidermajera i svih drugih detalja koji čine jedno venčanke kompletnim.

Kakva je jesen zapravo? Kada se pogleda detaljnije, jesen je doba koje u sebi sadrži najzanimljivije boje, i sve njihove nijanse. Crveni i žuti tonovi kreiraju tako zanimljiv spektar nijansi kojima je nemoguće odoleti. Šareno lišće, sveće, bundeve i cvetne dekoracije podariće vašem venčanju istinski jesenji osećaj. Naš predlog je da sredinu stolova na venčanjima ukrasite predivnim jesenjim cvećem kog ima u izobilju.

Intenzivni ili neutralni tonovi zavisi zapravo od vašeg raspoloženja i teme koju želite da se provlači kroz vaše venčanje. Osušeni detalji u najboljem svetlu dočaravaju jesen kao prelazni period, s toga ne propustite priliku da sitne grančice i poljsko cveće koje se sasušilo na vetru uvrstite u deo dekora vašeg venčanja.

Jesen je jedinstvena jer ni jedno drugo godišnje doba nema tako upečatljive oblike, boje i tonove. U isto vreme razigrani aranžmani i prepuni romantike u sebi podići će atmosferu na vašem venčanju na najviši nivo. Osim toga jesen je bogata pastelnim tonovima, pri čemu vam se pruža prilika da oslikate vaš poseban dan u nezaboravnim bojama. Ako ste se opredelili za belu venčanicu, bidermajer pastelnih boja je kao stvoren za vaše jesenje venčanje u vrhunskom stilu.

Ukoliko planirate intimno venčanje u krugu najbliže rodbine i prijatelja, možete uz pomoć jesenjih detalja da kreirate predivan oltar koji će doprineti nezaboravnom utisku. Drveni detalji i snopovi pšenice takođe su poželjni pri jesenjem dekoru venčanja.

Zavirite u našu galeriju i pogledajte šta vam jesen donosi u pogledu venčanja.

Ž.J.

Izvor: Shelterness

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group