Profesionalna fotografkinja venčanja otkriva 3 znaka koji pokazuju da brak neće trajati

Mogu se videti čak i na ceremoniji venčanja u opštini ili crkvi!

Svi volimo svadbe i nove brakove i ne mislimo na brak kao instituciju, već kao priliku za zabavu, žurke, ples, druženje sa ljudima i, obično, dobru hranu. Ceremonija i prijem su, međutim posvećeni ljudima koji se venčavaju, jer njihov zajednički život počinje tog dana.

Ako zastanemo na minut i posmatramo ponašanje para, shvatićemo da li će njihova veza trajati. Tako barem tvrdi profesionalna fotografkinja venčanja i TikTokerka Šajla Herington, koja je otkrila tri glavna znaka da brak neće potrajati.

Nakon 15-godišnje karijere u ovoj oblasti ona tvrdi da postoje 3 znaka koji su ovo potvrdili.

Prvi veliki znak je kada par, pored tipičnih fotografija, snime više fotografija sa svojom porodicom ili prijateljima. „Meni je to jasno. Sigurno ćete se fotografisati sa svojom majkom i ocem ili braćom i sestrama i svojim voljenim rođacima, ali je sumnjivo ako partner nedostaje na više od tri fotografije“.

Još jedan važan znak je ponašanje kuma i prijatelja mladoženje i neveste. Ako izbegavaju da pričaju o partneru svog prijatelja ili se čini da je ignorišu, verovatno nemaju najbolji odnos sa njom.

„To je tipičan znak da ne vole partnera svog prijatelja i pokazatelj razvoda je možda bliži nego što svi misle.“

I na kraju, ali ne i najmanje važno - par provodi više vremena sa svojim prijateljima nego sa supružnikom tokom zabave nakon venčanja.

Video fotografkinje je postao viralan na popularnoj platformi, a mnogi korisnici su se složili sa njenim primedbama i otkrili još nekoliko znakova.

"Bivši muž uopšte nije bio pored mene, a kum me nije ni pozdravio“, napisala je jedna Tik Tok korisnica, dok je druga primetila: „Moj muž je prvu bračnu noć proveo sa bratom, a ne sa mnom“. 

@shaylamherrington Do you think this holds some truth? #bride #bridetobe #weddingphotographer #couple #engaged #videographer #weddings ♬ original sound - Shayla Herrington

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group