30 fantastičnih ideja za dekoraciju dvorišta za venčanje

Ulepšajte mesto u prirodi na kojem ćete se venčati i zabavljati do sledećeg jutra...

Vreme je toplo, idealno za venčanja, a priroda još lepša za pravljenje ceremonije u kojoj će pored vas, svi uživati na nesvakidašnji način.

Bašte su tokom leta prepune šarenog cveća i imaju atmosferu koja je opuštajuća. Zato vam preporučujemo, ako planirate da se venčate tokom ovog najlepšeg godišnjeg doba, da odaberete mesto u prirodi, poput velike bašte ili nekog mesta u prirodi na kojem mogu da se prave veće proslave. Pored toga što ćete vi izgledati kao iz bajke, lepa atmosfera i opuštena proslava na otvorenom će takođe ostati mnogima kao prelepo sećanje, koje nikako neće moći da zaborave.

Bilo da izaberete neutralne ili pastelne nijanse, rustični ili moderni stil, možete napraviti jedinstvenu i nezaboravnu proslavu, kako za sebe, tako i za vama drage goste. Već smo vam dali ideju za proslavu, ali vam to verovatno nije dovoljno. Zato smo želeli da vam olakšamo - sakupili smo vam fotografije koje će vam dati viziju kako to treba da izgleda. Ako ipak želite nešto jedinstvenije, makar se možete inspirisati i napraviti svoju ideju prema ovim sa slika.

V.R.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group