5 trendova venčanja za koje se nadamo da ih više nikada nećemo videti

Vreme je da razgovaramo o nečemu izuzetno važnom: trendovima u svetu venčanja koje ne želimo ponovo da vidimo.

Ako se venčavate ili planirate venčanje, morate da budete svesni trendova od kojih ste vi, mi i ostatak sveta prilično umorni. Napravite venčanje koje nećete naći na Instagramu ili Pinterestu, uradite nešto drugačije, nešto svoje.

#1. Opsesija kraljevskim venčanjima

Da, Kejt i Vilijam su bili savršenstvo, Pipa je bila mlada iz snova, a Megan je slomila kraljevski pečat i sigurni smo da želite sve, ali ne preterujte. Čak ni vaši omiljeni kraljevski likovi ne preteruju. Vaše venčanje je trenutak i dan u vašem životu kada se pripremate da odate počast onome koga volite i vašoj vezi. To bi trebalo da bude nešto što vas predstavlja, a ne nešto što vidite u časopisima ili je hir. Svakako da je uzimanje inspiracije iz izgleda ili dekoracije neveste legitimno, ali to ne bi trebalo da bude verna kopija kraljevskog venčanja i svakako ne njegovog budžeta - uštedite svoj novac za druge stvari.

#2. Veliki buketi i cvetni aranžmani

Pošto koristimo reč cveće, to je upravo ono što bi trebalo da predstavlja vaš dan venčanja: cveće, a ne glomazni aranžmani i preveliki buketi.

Preterano ukrašavanje prostorije u kojoj će se održati after parti ili čak crkve će oduzeti magiju i autentičnost vašeg venčanja. Izaberite svoje omiljeno cveće, kreirajte sa dizajnerom lepu i istovremeno jednostavnu kompoziciju i sve će biti divno, bez preterivanja.

#3. Sofisticirani dodaci za kosu

Jedan od najčešćih trendova koji nam je dosadilo da vidimo jesu dodaci za kosu. Ne pristaje svim nevestama venac od cveća, niti svim venčanicama dijadema. Nemojte biti toliko uporne da uskladite dodatak sa svojom frizurom. Zapamtite da su najjednostavniji uvek najlepši.

#4. Fotografije svega

Zbog vašeg entuzijazma, možda ćete biti skloni da tražite od fotografa da slikaju sve na venčanju. Detalji koje nećete želeti da gledate ni posle 10 godina - sveća na svadbenom stolu, dekor na stolicama itd. Obavezno razgovarajte sa fotografom, objasnite tačno šta želite i koje snimke treba da snimi. Međutim, često je vredno pustiti fotografa da se sam bavi vašim snimcima sa venčanja i uhvati trenutke za koje zna da ćete želeti da vidite za 10 godina od sada. Uostalom, to je njegov posao.

#5. Čudna hrana i ukusi

Nemojte odlučiti da eksperimentišete sa ukusima za koje ne znate ili za koje ste čuli da su lepi. Vaše venčanje treba da ima ukuse koje želite i za koje znate da i vaši dragi ljudi vole. Čudnu hranu, zlatnu prašinu i vatru iz tanjira najbolje je ostaviti po strani za neku drugu predstojeću zabavu.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group