Pokloni za venčanje koje će svaki par obožavati

Ako ste pozvani na venčanje i ne znate šta da poklonite mladencima, na pravom ste mestu. Pomoći ćemo vam da rešite dilemu.

Novac je ponekad najbolje rešenje, jer mladenci uvek žele novac, ali ako želite da date lični pečat i malo romatnike, onda je najbolje da poklonite nešto jedinstveno, dobro osmišljeno, a i funkcionalno.

Pogledajte naše predloge za poklone za venčanje.

Kuhinjski pribor, kao što je to kvalitetan set za kuvanje, je odličan poklon. Mladencima je uvek ovako nešto potrebno.

Samodržeći (stojeći) mikser ili sokovnik je uvek savršeni izbor za poklon tek venčanom paru. Da biste dodali ličnog pečata poklonu, ubacite i svoju omiljenu knjigu recepata ili knjigu o zdravom životu i „row food“ ishrani, da ih inspirišete za njihovu kuhinjsku avanturu i otkrivanje novih dimenzija hrane.

Čaše su uvek odličan poklon. Klasične i istovremeno veoma elegantne čaše za vino uz bocu skupocenog vina, brižljivo izabarnog, proverenog i vrhunskog kvaliteta oduševiće par, koji će uživati u dobrom vinu, ispijajući ga iz čaša, koje ste im vi kupili.

Pored čaša za vino, u tzv. savršene „vinske" poklone za sve parove koji više nego u bilo čemu drugom uživaju u zajedničkom ispijanju vina, spada i držač, stalak, odnosno posebno izrađena kutija za držanje vina.

Posuđe, kao što su to npr., ručno izrađene činije od drveta, u kojima par može služiti voće ili salatu ili ih koristiti kao ukras su odlično rešenje. Pored činija, možete pokloniti i bilo koje unikatno, ručno izrađeno posuđe. Npr., stalak za tortu je odličan izbor. Obradovaćete se kada vidite kako će ovaj predmet bračni par koristiti kada proslavlja rođendan deci.

Za par koji voli da putuje, torba za putovanje im je uvek neophodna i pravi izbor za poklon.

Ćebe ili prekrivač od odličnih prirodnih materijala (kao što je to recimo, luksuzna merino vuna), vrhunskog dizajna i izrade je nepogeršivi poklon mladencima.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group