Tejlor Hil se udala i njen izgled će definitivno biti sačuvan u svim Pinterest kolekcijama

Manekenka je imala jedan od najlepših svadbenih izgleda koje smo ikada videli.

Do nedavno smo mislili da je venčanje Sofije Riči na francuskoj rivijeri bilo najspektakularnije ove godine, a onda se pojavila Tejlor Hil. Manekenka se udala za svog dugogodišnjeg partnera Danijela Frajera prošlog vikenda na ranču u Koloradu, a ona je na Instagramu napisala „10. juna udala sam se za ljubav svog života i svog najboljeg prijatelja u svom rodnom gradu. Bilo je to kao bajka i venčanje iz mojih snova“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Hill (@taylor_hill)

Pored svoje zadivljujuće Etro venčanice, Tejlor će sigurno biti u mnogim Pinterest kolekcijama zahvaljujući prelepom beuaty izgledu koji je upotpunio njen stajling.

Kada je reč o frizuri odabrala je nežne talase, dok je makeup bio u zemljanim i ružičastim tonovima. Na našu sreću, njena šminkerka, Karolina Gonzalez je na Instagramu podelia sve proizvode koje je koristila za kreiranje njenog makeup looka.

Kako je otkrila, koristila je Armani Beauty proizvode, ali moramo primetiti da je ružičasto Luminous Silk Glow Blush u nijansi 51 definitivno bilo istaknuto. Upotpunila je izgled Lip Power karminom za usne u nijansi Intimate 109.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group