Izgledajte fenomenalno na venčanju: stajling inspiracija

Predstavljamo vam stajling ideje koje će vam pomoći da izaberete najbolje odevne komade za odlazak na venčanje...

Bilo da ste kuma ili deveruša na venčanju, vaš stajling treba da ističe vašu ženstvenost i gracioznost. Ideja je ponekad i previše, a datum proslave se sve više bliži. Da li obući haljinu, kombinezon ili majicu i pantalone... Ili ipak suknju i neku elegantnu majicu? Mi smo tu da vam pomognemo!

Preporučujemo vam da na prvo mesto, kada tražite idealni odevni komad, stavite udobnost. Udobnost je najbitnija jer u izabranoj odeći treba da budete ceo dan, a sigurno nećete samo sedeti za svojim stolom i pijuckati vino. Zatim treba da izaberete stil: da li ćete obući nešto romantično, seksi ili opušteno. Kada izaberete ova dva, dalje će vam biti mnogo lakše. Aksesoari treba da dodaju akcenat ili da razbiju monotoniju već izabranih boja. Ne zaboravite da ako budete nosili štikle ponesete sa sobom rezervnu, ravnu obuću (osim ako ipak možete da izdržite ceo dan i celu noć u njima).

U galeriji smo izdvojili pregršt stajling kombinacija za venčanje koje će vam se sigurno svideti i dati vam inspiraciju za kreiranje vašeg idealnog izgleda. Uživajte!

V.R.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group