Porodica - Kućni ljubimci

Zanimljiva igra skrivanja poslastica za pse u kućnim uslovima

Pronaći adekvatnu zabavu za ljubimca kod kuće je često vrlo zahtevan posao.

Baš poput male dece, i njima sve brzo postane dosadno, pri čemu samo gledaju kako da – naprave neku štetu. Čak i kada ih izvedete u šetnju, dva kruga oko bloka se obično svedu na njihovo njuškanje svakog raspoloživog žbuna i naravno obeležavanje teritorije. Psima koji borave u kući je potreban način da se oslobode suvišne energije, a igračke za ljubimce samo donekle odrađuju ovaj posao. Njima je potrebna stalna stimulacija kako bi ostali na oprezu, bili veseli i rado boravili kraj vas.

Na otvorenom psima ne nedostaje motivacije i slumulansa za istraživačke poduhvate. Međutim kada je reč o zatvorenom prostoru, mogućnosti su vrlo ograničene. Danas vam predstavljamo jednu zanimljivu igračku skrivalicu za pse koja nosi naziv Gosewalk. Osmišljena tako da ima mnoštvo skrivenih mesta za poslastice koje navode pse da koriste svoj njuh i šapice i otkrivaju šta se sve nalazi u njihovoj blizini, ova pseća igračka je mnogo više od klasičnih glodalica i gumenih igračaka.

Gosewalk se sastoji iz dva dela od kojih prvi u vidu prostirke podseća na travnat teren na otvorenom, a drugi je u obliku silikonske slagalice u kojoj možete sakriti keksiće koje vaš pas obožava, a koje će mu biti zadovoljstvo da traži. Prostirka sa više površina daje mogućnost vašem psu da odmori od klasičnog boravka na tepihu ili parketu i pod svojim šapama oseti i malo drugačiju teksturu.

Mek na dodir i rastresit poliestar oponaša izgled trave, dok platno prefarbano u boju peska emitira zemlju i daje vašem ljubimcu osećaj kao da se nalazi u parkiću. Džepovi koje sadrži ova prostirka čine savršena mesta za skrivanje poslastica. Silikonska slagalica je sasvim drugačiji prateći komad koji nalikuje na busen trave i ima skrivene odeljke u kojima takođe možete staviti razne keksiće koje vaš pas voli i omogućiti mu veselu zabavu satima.

Oba dela ove igračke su periva i dizajnirana tako da budu veoma izdržljiva pod psećim šapama, tako da ne treba da brinete o tome da će ih pas već pri prvom kontaktu raskomadati na sitne komade.

Ž.J.

Izvor: Yankodesign

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group