Sitnice koje će veoma obradovati vašu voljenu mezimicu mačku

Ako ste neko ko je sebe sasvim ponosno identifikovao kao vlasnicu jedne krznene loptice, nema sumnje da želite svoju mezimicu da razmazite na svakom koraku.

Brojni brendovi se prosto utrkuju u stvaranju atraktivnih detalja koji mačiji svet ispunjava radošću i avanturama. Između ostalog i časopis Vogue je nedavno objavio članak o tome kako su mačiji aksesoari postali daleko živopisniji i sa simpatičnijim vibracijama, nego što su ranije bili. Biti vlasnik mačke je stil života.

Na tržištu možete pronaći mnoštvo zanimljivih predmeta i komada nameštaja za uređenje doma koji su prilagođeni vašoj mački. Vrlo kreativni komadi i igračke za mačke mogu da učine njen boravak u vašem domu znatno prijatnijim iskustvom. Vreme je ako do sada niste da njenu staru penjalicu ili plastičnu kutiju za posip zamenite nekim elegantnijim i modernijim izdanjima.

Bez obzira da li se ubrajate u ekipu mačijih dama ili želite da malim poklonom izmamite “osmeh” na licu vaše ljubimce mačke, u našoj galeriji danas vam donosimo pregršt zanimljivih sitnica koje će joj se sigurno dopasti. Tu su udobne ležaljke, mačija drvca, vrlo elegantna rešenja u vidu mačijeg toaleta i grebalice šireg spektra.

Ž.J.

Izvor: Pure Wow

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group