Porodica - Kućni ljubimci

Pet Paws – sanitarna podloga za čišćenje psećih šapa

Ljubav između pasa i njihovih vlasnika je nemerljiva.

Ne postoji neko ko će vam se više obradovati kada pređete vaš kućni prag od vašeg vernog krznenog prijatelja. Za bezgraničnu ljubav koju vam pružaju, vi im uzvraćate dugim šetnjama i trčanjem po parku koje toliko vole. Izlazak iz kuće međutim podrazumeva pranje šapa po povratku u stan.

Svi znamo koliko je ova aktivnost važna ali i koliko zna da bude naporna naročito ako vaš pas nije neki ljubitelj kupanja i ako je reč o većem psu kog nije jednostavno odneti do kupatila. Kako bi bilo zgodno kada bi postojao uređaj koji ovaj posao obavlja umesto vas? Zapravo takav uređaj postoji i nosi naziv Pet Paws. On predstavlja visokotehnološku saniranu podlogu koja se koristi za čišćenje, dezinfekciju i sušenje nogu vaših ljubimaca. Štaviše na njoj možete očistiti i osušiti i vašu obuću.

Zahvaljujući svom jednostavnom dizajnu ova sklopiva posloga se veoma lako prenosi i skladišti u stanu ili kući. Tim koji je zaslužan za nastanak ove podloge usavršio je svoj originalni proizvod koji se sastojao od četiri dela, dajući mu pre svega jednostavnost i pretvarajući ga u jednodelni artikal sa kojim se lako rukuje. Podloga se sastoji od dva područja – prvog koji se koristiti za pranje i dezinfekciju šapa, i drugog koji poseduje jastučastu teksturu na kojoj se šape suše dok ljubimac hoda preko nje.

Proizvod namenjen jednako manjim i većim pasminama, a naročito vrlo razigranim psima koji obožavaju da kopaju zemlju i prljaju šape. Uz ovu podlogu za pranje šapa vaše šetnje sa kućnim ljubimcem biće vam prijatno iskustvo, jer vas po povratku kući neće čekati ritual čišćenja.

Ž.J.

Izvor: Yankodesign

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group