Porodica - Kućni ljubimci

Originalne ideje kreiranja kućica za pse

Iskreni ljubitelji životinja žele da se njihovi ljubimci osećaju ugodno u svom domu.

Sasvim je razumljivo s toga, da ponekad malo zaobiđu klasična rešenja i naprave vrlo originalne kućice za svoje pse. Oni su ti koji svojim vlasnicima pružaju bezuslovnu ljubav i pažnju, tako da je to zapravo mali način da im se vlasnici za to na neki način oduže. 

Prostor ispod stepeništa je obično prazan i neiskorišćen, i zapravo savršen za kreiranje sigurnog kutka za vašeg ljubimca. Možete ga učiniti manjim ili većim u zavisnosti od pasmine vašeg ljubimca, i ukrasiti ga po želji, isticanjem njegovog imena. A kako ljubimci vole da su uvek u blizini svojih vlasnika, prostor ispod TV-a je kao stvoren za njihovo malo mesto za odmor.

Ako s druge strane imate zaista neku malu vrstu psa, kojoj je prostor veličine bočnog stočića sasvim dovoljan, zašto upravo prostor ispod njega ne biste iskoristili za kreiranje zgodnog mesta za boravak vašeg mezimca? Ako u svom posedu imate veću komodu, ormar ili kredenac kojima možete ukloniti donji deo vrata, dobijen prostor uz dodatak madraca na kom će se vaš pas izležavati, pretvorićete u njegovo omiljeno mesto.

S druge strane, zahtevnija rešenja su svakako ona koja uključuju više pasa. Donji deo DIY police za knjige može biti pretvoren u vrlo pogodno mesto za dnevni boravak vašeg mezimca. A ako imate decu, možete pozajmiti i njihov mali šator za igru i učiniti ga sigurnom zonom.

Potražite dodatnu inspiraciju na našoj galeriji.

Ž.J.

Izvor: Decoist

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group