Porodica - Kućni ljubimci

Najbolji ljubimci za žene zrelije dobi

Izbor ljubimca, u ovom slučaju konkretno psa, treba da bude napravljen u odnosu na tempo vašeg života.

Kao žena u zrelijoj dobi, u zavisnosti od toga koliko ste aktivni i koliko vremena imate za brigu o ljubimcu, možete da odaberete da budete vlasnik brojnim krznenim prijateljima. U najboljem slučaju, neko ko je zagazio u epohu zlatnih godina, treba uz sebe da ima psa koji je poslušan, koji nije agresivan i koji ne zahteva mnogo održavanja.

Uz to, vredi napomenuti da je usvajanje psa u zrelijoj dobi verovatno jedna od najboljih odluka koju osoba može da donese, bez preterivanja. Zašto, zapitaćete se? Pa, slučaj je gotovo isti, kao i sa malom decom kojoj roditelji prvi put poklanjaju psa. Ljubimac će vas navesti da minimum jednom dnevno izađete iz kuće. Sa njim ćete ići u duge šetnje, imaćete nekog ko će vam se obradovati svaki put kada vas vidi. Pas može da bude i dobar povod za započinjenje razgovora u parku sa drugim vlasnicima pasa.

Takođe, dokazano je da briga o psima snižava krvni pritisak, olakšava stanja poput anksioznosti i smanjuje depresiju kod osoba zrele dobi. Koji su dakle najbolji ljubimci za žene zrelije dobi? Otkrijte u galeriji.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group