Porodica - Kućni ljubimci

Kućice za ljubimce koje se uklapaju u savremene enterijere

Svako ko ima psa ili mačku kao kućnog ljubimca, zna da je on ili ona mnogo više od krznene loptice koju volite da mazite.

Oni su članovi porodice, od trenutka kada pređu kućni prag. A kao takvi treba da budu voljeni, maženi i paženi na sve moguće načine jer ako je od nekog moguće dobiti bezuslovno ljubav – onda su to definitivno srećni kućni ljubimci. Setite se samo kako vas veseli čekaju kada otvarate vrata svog stana i trče vam u zagrljaj.

S druge strane koliko god njima prijatno bilo na vašem krilu ili krevetu, oni zaslužuju svoj vlastiti kutak u kom će se osećati sigurno i zadovoljno. Kućice posebno dizajnirane za pse i mačke su upravo takva mesta koja nude ljubimcima mogućnost da se u svom malom kutku udobno smeste i uživaju bez ometanja. Danas vam predstavljamo zaista simpatičnu kolekciju kućica za pse i mačke kojima je teško odoleti. Dizaj svake od kućica koje možete da vidite u našoj galeriji je jedinstven i odgovara potrebama različitih kućnih ljubimaca.

Bilo da imate manjeg ili većeg psa, malo mače ili odraslu macu, među kućicama koje vam predstavljamo sigurno ćete prepoznati nešto što odgovara tempu života i karakteru vašeg ljubimca. Dovoljno jednostavne, da ljubimcima bude lako da se smeste u njima, a opet vrlo kompaktne i stilski kreirane da se sa lakoćom stapaju sa enterijerom savremenih domova. Bilo da se kroz vaš dom proteže moderan, skandinavski ili minimalistički stil, ove kućice će u njima pronaći svoj smisao.

Ž.J.

Izvor: Yankodesign

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group