Kako da povratite ljubav vaše mačke?

Da li vas je vaša maca ljubimica ikad “počastila” svojim izrazito hladnim ponašanjem?

Naravno da jeste. Šanse su, ako imate mačku za kućnog ljubimca da ste više nego jednom morali da se – mirite sa njom. Dobra vest je ta da uprkos svojoj reputaciji asocijalnosti, mačke zaista vole da “vam opraštaju” i povezuju se ponovo sa vama. Ako dakle želite da vratite naklonost vaše mačke, u redovima koji slede otrkivamo vam male trikove sa kojima ne možete pogrešiti.

ALI PRVO – ŠTA STE ZGREŠILI?

Pre svega pojedine mačke imaju velike predispozicije da razviju anksiozan oblik ponašanja. To im je jednostavno ili u genima, ili su prerano odvojene od majke. Takođe teskobna osećanja mogu se javiti i nakon nekog stresnog događaja, poput prevelike količine buke ili vašeg dužeg odsustva od kuće. Znaci koji vam mogu otkriti da je vaša mačka nezadovoljna su njene proširene zenice, povijene uši i telo koje je konstantno u grču. Takođe nije retkost da se mačke u ovakvom stanju skrivaju iza ormara, ispod kreveta ili pokrivača.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group