Porodica - Kućni ljubimci

DIY kreveti za kućne ljubimce koji će razmaziti vaše krznene prijatelje

Svako ko ima psa ili mačku kao kućnog ljubimca zna koliko te male krznene loptice mogu da vam poprave rapoloženje.

Ako nešto zaslužuje svaki ljubimac, za bezuslovnu ljubav koju vam nesebično pruža onda je to svakako udoban i lep kutak za spavanje i odmor u toku dana. Iako u slobodnoj prodaji možete pronaći mnoštvo različitih kreveta za kuce i mace, ništa od svega toga ne može da se meri sa onim što lično možete da napravite. Upravo naša današnja priča je o DIY krevetima za kućne ljubimce.

Pre nego što se upustite u projekat izrade jednog ovakvog kreveta potrebno je da uzmete u obzir materijale koje voli vaš ljubimac, njegovu veličinu kao i šemu boja koja se proteže kroz vaš dom, kako bi ga što bolje uklopili u vaš enterijer. Nastojte da budete praktični i da pronađete mesto za krevet koje će vašem ljubimcu biti lako dostupno. Ako neki kutak u domu posebno voli da posećuje, upravo on može biti mesto za postavku njegovog novog kreveta.

KREVET OD RECIKLIRANE GUME

Ako želite da date svoj mali doprinos očuvanju životne sredine, od vaše stare automobilske gume možete da kreirate vrlo zgodan krevet kako za mace tako i za kuce. Pored gume trebaće vam sprej u boji i nekoliko mekih jastuka kojima ćete ispuniti unutrašnjost gume.

KREVET OD STARE FIOKE

Ako nemate gumu pri ruci, svakako možete da iskoristite fioku stare komode kako bi kreirali vrlo zanimljiv retro krevet za vašeg ljubimca. I u ovom slučaju joj možete pokloniti malo sveže boje i njenu unutrašnjost ispuniti mekim ćebencetom ili krznom. Ovo može da bude odlična ideja ako imate više ljubimaca u stanu.

KREVET ISPOD STOLA

Ako želite da vam vaš ljubimac uvek bude u blizini čak i ako je udobno ušuškan u svom krevetu iskoristite svoj mali bočni sto u dnevnom boravku i od njega kreirajte zanimljiv krevet. Dovoljno je da na datom mestu postavite meku prostirku ili jastuk i vaš ljubimac će obožavati svoj novi krevet.

KREVET OD STARE MAJICE I ŽICE

Vrlo simpatičan krevet za mačku možete da napravite od vaše stare majice i dve žičane vešalice za odeću. Trebaće vam pri tom i jedna kutija za dno kreveta i minimalna veština šivenja. Postupak je vrlo jednostavan, a vaša maca će se prosto zaljubiti u svoj novi krevetić.

Potražite u našoj galeriji još zanimljivih ideja.

Ž.J.

Izvor: Decoist

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group