Porodica - Kućni ljubimci

Auto sedišta za pse koja menjaju pravila igre

Svaki ponosni vlasnik psa, zna koliko je ponekad izazovno sa svojim krznenim prijateljem ići na putovanje.

Pre svega, psi i automobili nisu baš u najboljim odnosima (setite se samo kako napadaju točkove automobila koji im idu u susret). Automobili nisu zapravo projektovani tako da odgovaraju potrebama pasa, tako da se u najmanju ruku psi u njima osećaju kao u kutiji koja poskakuje, nemajući pri tom sa šta da se konkretno pridrže, a ni kako.

Iako je sve zapravo stvar navike, i možda je vaš ljubimac navikao na putovanja ako ste osoba avanturističkog duha, ono što bi mu zaista godilo je sedenje u sedištu koje je projektovano baš za njega. Osim toga, ako ste vlasnik velike pasmine, ponekad je vožnja automobilom jedini način da svog ljubimca prevezete sa jedne lokacije na drugu, a ako hoćete da i on koliko i vi uživa u putovanju, redovi koji slede su pisani za vas.

I mada su nam mogućnosti ovih dana poprilično ograničene što se putovanja, van granica, tiče lokalno zaista možete da pronađete zanimljive destinacije na koje možete povesti i vaše krznene prijatelje. Uz odgovarajuće anatomsko auto sedište za psa, on ne samo da će uživati u vožnji, već će tokom nje i biti znatno bezbedniji, a vama će biti lakše da se usredsredite na vožnju. Ono što treba da imate na umu je da su sva ova sedišta namenjena za postavku na zadnjem sedištu ili u gepeku, jer postoji čitav niz bezbednosnih razloga zbog kojih nije poželjno da pas sedi napred.

Zavirite u našu galeriju i pogledajte šta vam tržište nudi u pogledu najboljih auto sedišta za pse.

Ž.J.

Izvor: Pure Wow

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group