10 pravila života vaše mačke

Ukoliko imate mačku za kućnog ljubimca, ovo morate pročitati!

Predstavljamo vam 10 pravila života vaše mačke. Kada bi imala moć govora, vaša mačka bi vam ovo rekla!

1.Volim te, ali više volim sebe.

Volim te, ali sebe volim malo više. Spavajte onoliko koliko vam treba, jedite malo tokom dana i radite samo one stvari koje vas zanimaju. Postavite visoke standarde za sebe i pridržavajte se ih, kao da druge opcije jednostavno ne postoje. Postavite prioritete svojim interesima - fizičkim, emotivnim i duhovnim. Kada budete zdravi u svim ovim čulima, svet će biti pun mogućnosti za vas.

2. Prihvatite poklone i cenite dobre namere

Ponekad ću vam doneti polumrtvog miša ili pticu. To je poklon. Ako ovo nije poklon koji biste želeli, pokloniću vam ga jer vas volim. Svet je pun poklona. Primetite ih, potražite ih i cenite onoga koji vam ih je dao, bez obzira da li je u pitanju mačka ili neko drugi - osoba ili univerzum.

3. Usredsredite se na ono što stvarno želite i budite uporni dok ne postignete

Nijedna opcija ne postoji. Gladna sam. Izaći ćeš iz kreveta i nahraniti me, inače ću biti u blizini na ivici vašeg jastuka i na kosi. Volim da sedim na balkonu i gledam kako sunce izlazi, a znam da ćete ustati i učiniti sve što je potrebno da se to dogodi. Učinite potrebne stvari kako biste dobili ono što vam je potrebno i uključite druge u to kako bi vam pomogli.

4. Naučite druge kako da se odnose prema vama

Volela bih da me odmah pomiluješ, pa dođem i skočim ti u krilo. Ako ste ustali i otišli ​​negde, ja ću vas pratiti i nastaviti. Važno je da shvatite ovo, lagano ću vam kliznuti iz ruke ili lagano ugristi dlan ako me držite, a ja to ne želim. I molim vas, ne pokušajte da me me ljubite kada nisam raspoložena.

5. Ponašajte se kao kralj

Budite sigurni u sebe, čak i ako unutra imate neke sumnje u to. Ako to radite duže vreme, mozak će vam verovati! Kraljevi se ne bune, zato me ne mučite šalama i igrama koje su ispod mog dostojanstva, mogu oštetiri krzno i biti pod stresom. Ako nešto učinim, onda je to dobro za mene. A sada te gledam dok sedim na polici iznad tebe. Kao što bi trebalo da bude.

6 Izgled je važan

Gladite krzno i nosite prekrasne dodatke. Za razliku od psa, životinje moje vrste obraćaju pažnju na čistoću povoca. Moja ogrlica treba da odražava moju ličnost. Jednostavno, ali elegantno ili sa boemskim stilom. Bilo da vam se sviđa ili ne, vaš izgled pokazuje celom svetu kako se osećate prema sebi, kako cenite sebe. Čak i ako dobro govorite, a krzno vam ne blista i pribor ne blista, potkopavate vaše kraljevsko dostojanstvo.

7. Budite nezavisni

Oslanjam se na hranu i vodu jer sam u vašem domu, ali se uglavnom oslanjam na sebe. Znam da sam odgovorna sama za svoju sreću. Volim društvo, ali i usamljenost. Odgovorna sam za svoje raspoloženje, emocije i potrebe.

8. Poštuj moje granice

Ugrizaću vas ili ću barem izneti konkretan i dugotrajan protest ako me izvučete iz sna, uzmite moju igračku, dovedite psa u našu kuću ili na neki drugi način uznemirite svet oko mene. I nemojte ovde dovesti drugu mačku. Ja sam sasvim dovoljna. Treba mi sva vaša pažnju i vreme. U našu kuću donesite što više riba i ptica. Poštovanje mene i našeg okruženja koje delimo učiniće vam život lakšim, a mene srećnijim. Ne treba mi puno, ali sviđa mi se kad se prema meni postupa sa poštovanjem.

9. Pobedite strah

Popnite se na najviša stabla, čak i ako ne znate kako ćete se spustiti. Idite tamo gde želite da idete u životu i ne bojte se. Uvek ćete naći put do kuće, iako još uvek ne znate kako. Paraliza strahom je za životinje koje imaju manje mozga od meni i od vas.

10. Nastavite dalje

Dočekaćete se na sve četiri noge ako padnete, a onda ćete se pretvarati da je to bilo predviđeno. Ne koncentrišite se na činjenicu da ste pali, mislite da stojite na nogama nakon pada. Ponekad padnemo svi. Ustani i kreni dalje. Ne analiziram zašto sam pala (jer ne znam kako!), Ne pravim generalizacije poput „Ne mogu to da radim“ ili „Meni se uvek dešava“. Samo mislim: „Pala sam. Napred ka novim avanturama! “

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group