Viktorija Bekam se vraća na modne piste revijom u Parizu

Mogli bismo to nazvati i dinamičnim povratkom, pošto se Viktorija Bekam vraća na modne piste posle dvogodišnjeg odsustva.

Njena poslednja revija uživo održana je u Londonu u februaru 2020, dok je takođe preskočila Nedelju mode u februaru 2022, izjavivši da su visoke cene učinile revije „uživo“ nemogućim za njen brend.

Ipak, čini se da su uzdržavanje od pista, digitalne prezentacije - ponekad samo u formi lookbooka - i male kolekcije dale oduška britanskoj dizajnerki koja će se u septembru vratiti na piste kako bi predstavila svoju kolekciju za proleće 2023. I zapravo, neće se vraćati u London ili Njujork, gde je ranije održavala svoje revije, već u Pariz, u čijem je zvaničnom programu najavljeno da će učestvovati.

Vest je postala poznata kroz saopštenje Federation de la Haute Couture et de la Mode da je na predstojećoj nedelji mode, koja će se održati od 26. septembra do 4. oktobra u francuskoj prestonici, prihvaćeno učešće 11 novih brendova. Među njima je i Victoria Beckham, koja je prošle sezone imala predstavljanje svoje kolekcije u izložbenom salonu u Parizu (van programa), ali i još jedan poznati luksuzni brend, australijski Zimmermann, za koji će ovo biti pariski debi.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group