Pariski šik: Chanel Haute Couture kolekcija jesen/zima 2023/24

Više slika

Više slika

Doza modne inspiracije Viržini Viar...

Modna kuća Chanel predstavila je Haute Couture kolekciju za sezonu jesen/zima 2023/24. Pleteći kontraste i balanse, nova kolekcija, koju je dizajnirala naslednica Karla Lagerfelda, Viržini Viar, slika portret osetljive i smele Parižanke koju oličava francuska ikona i ambasadorka kuće, Vanesa Paradi.

Inspirisana šarmom Parižanke, kolekcija visoke mode otkriva portret smele, osetljive i snažne žene. Revija je održana na obalama Sene, a odeća je ukrašena čipkom, perlama i vezenim motivima voća i cveća koji su tako bliski slikarskoj umetnosti.

U kolekciji možete pronaći kako elegantna odela od tvida tipična za kolekcije modne kuće Chanel, tako i romantične haljine od šifona, organze i čipke. Predivne haljine predstavljene su u suzdržanim osnovnim bojama, ali i u svetlim i delikatnim pastelnim nijansama. Lagane, ženstvene siluete odnose se i na muške kodove, kombinujući strogost i asimetriju, samopouzdanje i razboritost.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group