Valli Experience: Giambattista Valli impresionirao predstavljanjem dve kolekcije u jednoj

Čuvena kuća je spojila Haute Couture sa Ready To Wear kolekcijom i rezultat je bio jedinstven!

I dok modna industrija sa nestrpljenjem iščekuje početak Meseca mode za period proleće/leto 2022, poznati dizajneri i kuće ne prestaju da impresioniraju. Ovog puta sva pažnja je posvećena ekscentričnom i posebnom modnom brendu Gimbattista Valli, koji je predstavio "hibridnu" Haute Couture kolekciju. S obzirom da se u francuskoj prestonici stalno povećavaju slučajevi mutacije „Omikrona“, dizajner je odlučio da reviju održi bez prisustva publike.

Kolekcija je nazvana „Valli Experience“ i imala je kao glavni element nešto veoma impresivno. Modni kreator je odlučio da "spoji“ dve kolekcije ... u jednoj. Tačnije, nastavio je da spaja Hauter Couture sa Ready To Wear kolekcijom, dajući nam impresivan i veoma poseban rezultat, koji je osvojio našu pažnju od prvog trenutka. Razlog koji je Vallija doveo do ovog miksa je taj što je želeo da visoku modu učini malo ležernijom. Osim toga, na modnoj pisti nije precizirao koji komad pripada kojoj kolekciji.

„Industrijska strana naše konfekcije je veoma, veoma visoka“, rekao je karakteristično, da bi bolje objasnio šta ga je navelo da stvori ovakvu kolekciju.

Tokom modne piste sve videli sve. Obimne toalete od tila - zaštitni znak Giambattista Vallija - još jednom su impresionirale na najbolji način, čineći prisustvo estetike visoke mode malo jasnijim. Boje koje je odabrao "igrale" su veoma važnu ulogu u dinamici komada. Intenzivni i jarki tonovi, poput ljubičaste, crvene ali i neutralnije, između bež i crne, učinili su ove haljine komadom koji svaka žena želi da ima u svojoj kolekciji.

„Mislio sam da želim da uzmem gledaoce za ruku i da ih provedem kroz sve spratove studija, da pokažem da, bilo da je u pitanju sveća, haute couture haljina ili majica, koristimo isto znanje da ih kreiramo, “ rekao je. Giambattista Valli.

Pored obimnih, upečatljivih haljina od tila na koje nas je kuća navikla, kolekcija je sadržala i druge kreacije koje zaslužuju našu pažnju. Dizajni sa jarkim elementima, poput šljokica, sakoa od tvida uz odgovarajuće topove, elegantnih crnih kaputa, pantalona, koji stvaraju jedinstvenu siluetu u pokretu, ali i mini suknje i haljine koje su naglasile ženstvenost, bili su neke od stvari koje su se izdvojile na reviji.

Pogledajte ceo video revije u nastavku.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group