Moda - Modne revije

Najlepše frizure sa modnih pista

Koliko god kolekcija bila apstraktna, čini se uvek da je frizura ta koja je dominantna.

Vrhunski stilisti kao da su posebno bili inspirativni ove godine, u pogledu najblaže rečeno pravljenja svemirskih frizura. Bilo je tu svakako frizura koje su kao inspiraciju uzele stil 80 – tih i 90 – tih, ali i onih izrazito glam koje svaku priču pretvaraju u senzaciju. Neke su vrlo upečatljive, i zaista su stvorene samo za "jednokratnu upotrebu", dok bi neke od njih mogle da budu i nošene u odabranim prilikama. Ono što ih sve skupa opisuje je jedinstven pristup izražavanja.

Stiče se utisak da je svaki od modela koji je nosio ove frizure dao svoj pečat njihovom predstavljaju. Naglašavajući individualnost, frizure su stvorene da zadive i zasene. Ekstravagancija u novom ruhu, nadahnuta smelim oblicima i tonovima, zagospodarila je bekstejdžom, kojim su se prelivale sve izazovnije i interesantnije frizure.

Od onih koje slave ženstvenost i lepotu lica jedne dame, do onih koje kao da pokušavaju da budu nedosledne nje. Pogledajte kakve su se sve frizure mogle videti na bekstejdžu tokom modnih revija u 2020. godini.

Ž.J.

Izvor: Elle

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group