Moda - Modne revije

Nova klasika: kolekcija Chanel jesen/zima 2020/2021

U Parizu je predstavljena nova kolekcija jesen/zima 2020/2021 brenda Chanel.

Kreativni direktor kompanije Viržini Viar nastavlja da čuva nasleđe brenda, ali istovremeno deluje kao provodnik između Chanelove bogate istorije i načina na koji brend vidimo u budućnosti. Odajući počast istorijskoj zaostavštini Chanel, Viar predstavlja odela od tvida i legendarne kardigane. U isto vreme, teško je nazvati ih klasikom - ovo je varijacija na temu klasičnog kroja, pokušaj preispitivanja tradicija i približavanja modernoj publici. U novoj sezoni Viržini Viar je uvela nekoliko stajlinga u klasičnoj kombinaciji crne i bele. Međutim, jednobojni stajlinzi više liče na kontrast neočekivano vedrih i bogatih boja - maline, limete, nijanse šafrana i narandžine kore, koje su organski isprepletene u geometrijskom printu.

Pored klasike, Viržini je osvežila celu kolekciju te možemo videti crvene kožne jakne, suknje s otvorenim prorezom u kombinaciji sa provokativnim čarapama i čizmama - Viar je ove godine preuzeo rizik i poziva sve fanove da se ne plaše da eksperimentišu. Ipak, ovo je isti poznat i voljeni brend sa francuskim šarmom. Ženstvene lakonske siluete, nedostatak oštrih prelazaka i grube linije: ženstvenost koju izvodi Chanel je nežnost i senzualnost koja nikada neće izaći iz mode.

foto:Vogue,au

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group