Zemlja koju zovemo svojom matičnom planetom je zaista neverovatna

Kada nemate mogućnost da radite ono što želite, imate neverovatnu potrebu za tim.

Verovatno ste i sami patili za putovanjima po svetu usled situacije sa globalnom pandemijom. Sedeti kod kuće i pitati se da li će se stvari ikad više vratiti u normalu i da li ćemo ponovo dobiti pruliku da putujemo, malo je reći ali bilo je nepodnošljivo. Dva momka iz Nemačke, Jano i Oliver oduvek su bila fascinirana putovanjima i lepotama naše planete.

Ovaj avanturistički dvojac je pred sebe stavio posebnu misiju, hvatanja lepota sveta koji nas okružuje i njihovog predstavljanja svima onima koji ovih dana pakuju rančeve i planiraju svoj sledeći put. U našoj galeriji donosimo vam fotografije spektakularnih mesta od kojih zastaje dah. Svaka od njih je poput vazdušne razglednice i prikazuje znana nam i neznana mesta koja zapravo otkrivaju koliko toga je pred nama i čeka na to da se odvažimo i jednostavno krenemo.

Više od 87,5 hiljada pratioca na njihovom Instagram nalogu je više nego oduševljeno ovim virtuelnim putovanjima. A vama ovom prilikom nudimo let iznad najfascinantnijih turističkih destinacija, sa jedinstvenim nasleđem, pejzažem i kulturom.

Gde zamišljate sebe?

« 11 12 13 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group