Zdravi letnji odmor u Termama Sveti Martin

Više slika

Više slika

Nakon kišnog perioda konačno nam je stiglo lepo vreme i topliji dani za uživanje na suncu...

Misli nam sve više beže prema idejama o odmoru i begu iz svakodnevnog meteža. Ako ove godine želite svoje telo opustiti u zagrljaju netaknute prirode, Terme Sveti Martin u Međimurju su pravi izbor za vaš letnji odmor. Ovaj zeleni vrt Hrvatske nudi bezbroj mogućnosti za relaksaciju, rekreaciju u prirodi, istraživanje kulturnih znamenitosti, ali i uživanje u izvrsnoj lokalnoj gastronomiji.

Letnja avantura za svakog

Međimurske Terme Sveti Martin mogu se pohvaliti sa više od 27 hektara zelenih površina, gde se za svakog gosta može pronaći rekreacija po njegovim željama. Trčanje, vožnja bicikla po susednim brežuljcima ili dolinama, lagane šetnje kroz svežinu šuma pored reke, joga u zelenilu prirode, tenis, odbojka na pesku – sve su ovo mogućnosti za letnje aktivnosti na otvorenom. Ljubitelje porodičnog druženja posebno oduševljava Aquapark MartiLandia, gde mališani mogu uživati na čistom zraku, u plivanju, brčkanju i spuštanju toboganima, dok za se za to vreme odrasli mogu opustiti uz masažu pod baldahinom ili na ležaljkama upijati sunčeve zrake s dobrom knjigom u ruci.

Odmor za dušu i telo

Terme Sveti Martin su prvi Healthness resort u Evropi, u kojem se još od davnina dobrobit gostiju stavlja na prvo mesto. U svojoj wellness, gastro i drugoj ponudi slede antropozofiju, filozofiju Dr. Rudolfa Steinera, koja čoveka tretira kao celinu – kao telesno, vitalno, mentalno i duhovno biće. Zaboravite na svoje brige i odmorite se uz besplatne sesije joge, mindfulness meditacije i detox vežbe disanja. Sportistima su na raspolaganju funkcionalni treninzi, kickboxing i boks, dok se na kraju dana svi zajedno mogu potpuno opustiti i napuniti energijom u lekovitoj termomineralnoj vodi.

Istraživanje zelenog vrta Hrvatske

U resortu koji je prošle godine dobio nagradu za najbolji wellness hotel u Hrvatskoj, nude se raznolike aktivnosti za zabavu i rekreaciju svih članova porodice. Istražite zeleno Međimurje na izletu vozićem ili Hop on Hop off autobusom, posetite farmu jelena ili jedini plovni mlin na reci Muri u Hrvatskoj, 16. i 17. juna posetite Trash'n'burn festival američkih retro automobila uz zvuke dobrog rock'n'rolla ili se prepustite plesu u šumi, na skrivenom festivalu Forestland od 21. do 22. jula. Rezervišite svoj zdravi porodični odmor i vaši najmlađi će se obradovati kuglici sladoleda koju će svaki dan dobiti kao poklon, a odrasli će svakako uživati u ukusnom buffet doručku na kom ih čekaju samo najkvalitetnije namirnice lokalnih OPG-ova. Nakon dobre večere, letnje večeri najbolje je provesti uz živu muziku u Pabu Potkova.

Terme Sveti Martin nude nezaboravan letnji doživljaj usred netaknute prirode, gde se svako može odmoriti, napuniti pozitivnom energijom i uživati u aktivnostima na otvorenom. Prepustite se i razmazite sebe i svoje najdraže. Neka vas topliji dani podstaknu na beg od svakodnevne vreve. Istražite nove kutke, isprobajte međimurske kulinarske specijalitete i napunite baterije u netaknutoj prirodi s celom porodicom.

Više informacija potražite na: www.termesvetimartin.com

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group