Zašto Dubai treba da bude vaša sledeća destinacija za porodično putovanje

Putovanje sa porodicom vam nikada neće biti zanimljivije i tako dobro organizovano!

Kada počnete da razmišljate o Dubaiju, sigurno vam na pamet ne padaju deca, niti bilo kakav porodičan put. Ali, zahvaljujući mnogobrojnim aktivnostima koje će ispuniti svaki vaš dan u ovom neverovatnom gradu, ovakvo putovanje izgleda kao najbolja opcija za celu porodicu!

Predstavljamo vam nekoliko razloga zbog kojih se Dubai smatra savršenim mestom za porodično putovanje, jer verujemo da nigde nećete naći bolju ponudu.

1. Dan možete provesti u pustinji

Sedmosatni safari u pustinji ne doživljaj koji nećete moći iskusiti nigde drugde. Naravno, ovde su uključene razne aktivnosti, a krema z asunčanje i odeća u svetlim bojama i od laganih materijala je obavezna.

2. Imaju bogatu kulturu

Kulturu Dubaija možete potražiti u Al Fahidi istorijskom naselju koje mirno i kao stvoreno za beg od stvarnosti.

3. ... i unutrašnje skijanje

Zvanično je: Dubai ima sve! Iako ima toplu klimu, u njemu se možete skijati, tačnije - u ski centru, "Mall of the Emirates".

4. Videćete grad iz potpuno drugačijih visina

Pošto ste proveli dan u pustinji, vreme je da drugi dan provedete iznad nje, u vožnji balonom. Pored nezaboravnog iskustva, sa neba ćete moći da vidite bukvalno sve što ovaj grad može da ponudi.

5. ... i posetiti najvišu građevinu na svetu

Burj Kalifa je zvanično najviša građevina na svetu sa preko 160 spratova i visinom od 828 metara. Dovoljne su vam ove informacije, sve ostalo morate da vidite i osetite uživo...

6. Dubai pruža nezamislive aktivnosti na vodi

Dubai je bogat nekim od najlepših plaža na svetu, zahvaljujući kristalno čistoj vodi Arapskog zaliva. Upravo na tim plažama možete isprobati neke od najboljih i najređih aktivnosti na vodi.

7. Dok je podvodni akvarijum jedan od najvećih turističkih atrakcija

U Dubai tržnom centru se nalazi akvarijum koji spada u jedan od najvećih, sa preko 140 vrsta riba, 300 ajkula i raža.

8. Možete se prošetati kroz bajkovitu baštu

Najveći cvetni aranžman koji je ušao u Ginisovu knjigu rekorda se nalazi upravo ovde. Neverovatna je činjenica da se u ovoj bašti nalazi preko 100 miliona cvetova.

9. Zabaviti se u jednom ili svih šest tematskim akva parkova

Na kraju je red na akva parkove koji će najviše obradovati vašu decu. Neverovatni tobogani, prolazi i ogromna količina zabave će kompletirati vaš odmor i učiniti da se osećate kao najsrećnija osoba na svetu.                                                                                       

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group