Veličanstveni Château d’ Estoublon u Provansi izgleda kao bajka

Usred bujnih oaza Provanse, u ambijentu koji izgleda kao da je došao direktno sa stranica bajke, luksuzni Chateau d’Estoublon vodi nas u drugo doba, zahvaljujući spektakularnom pogledu i auri.

Ovaj dvorac, okružen vinogradima, ružama i stotinama maslina, dragulj je čitave oblasti i jedna od najimpresivnijih sačuvanih „tajni“ Provanse.

U potpunosti uhvativši francusku kulturu i finoću, zgrada se nalazi na kraju zelene ulice i postaje sinonim za luksuz i krajnje životno iskustvo, pod bojama i aromama bajkovitog ambijenta, uz svu modernu udobnost odmarališta koje „oduzma dah“.  

Prvo što vidite i što će vas očarati je neverovatni spoljni pejzaž - neraskidivo povezan sa prirodom i atmosferom okolnog, tako zavodljivog područja. Gledajući prelepo okruženje, ne možemo propustiti snena područja oko bazena, koja se tokom letnjih meseci pretvaraju u mesta za apsolutno opuštanje gostiju. Ipak, celokupna slika spoljnog okruženja doseže vrhunac, a razlog su prostori na otvorenom koji su pogodni za nezaboravne letnje noći!

Kada pogledamo enterijer hotela, čini se da se čitava magična filozofija dizajna nastavlja. Preciznije, inspiracija za dizajn povezana je sa kombinacijom modernog luksuza i pune funkcionalnosti, dok uključuje tradicionalne elemente i arhitektonski glamur prošlosti koji je uspeo da postane osnovni princip za ono što se nastavilo u enterijeru.

Upućivanja na baroknu estetiku koja se savršeno usklađuje sa modernom aurom, secesijske elemente koji "preplavljuju" zidove i površine, kamene tačke koje svedoče o istoriji zgrade, boje koje se odlikuju pop karakterom i stvaraju divan kontrast sa neutralnijim, zemljanim tonovima su samo neke stvari koje čine unutrašnju postavku tako neodoljivom.

Sobe i apartmane odlikuje njihova udobnost, dok ni najmanje ne nedostaje vrlo zanimljiva dekoracija koja dominira od ugla do ugla. Zajedno sa svim ostalim elementima, jedinstvene pozadine - prepune boja i jedinstvenih uzoraka, koji se savršeno uklapaju u prostore -, impozantna umetnička dela koja krase prazne uglove i somotske sofe, funkcionišu kao bonus u celokupnom dizajnu enterijera i postaju predmeti divljenja.

U galeriji možete otkriti još fotografija ovog impresivnog hotela!

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group