Tri idealne destinacije za zimu 2016

Pripremite pasoše – predstavljamo vam tri najbolje destinacije za ovu zimu!

Za one koji vole sunce i žele da pobegnu od hladnoće i snega, za ljude koji uživaju u zimskim sportovima i za ljubitelje znamenitosti koji žele da svaki put apsorbuju deo svetskog znanja.

Predstavljamo vam top 3 destinacije za sezonu zima 2016.

Venecija - Italija

Smeštena u severnoj Italiji, Venecija je mnogim ljudima omiljena destinacija. Ljudi je vole zbog kamenih ulica, kanala, Gondola i vizantijskih građevina. Zaboravite leto - zima je najbolje vreme da posetite ovaj grad. Gužva tokom tople sezone nije toliko atraktivna. Hladni meseci donose dobar provod i mirne kanale. Ako sebe smatrate putnikom, a ne turistom, ovo je pravo vreme da posetite Veneciju.

Kejptaun - Južna Afrika

Kejptaun je poznat po restoranima, hotelima i moćnim noćnim životom koji se podudara sa glavnim evropskim i američkim prestonicama. Zaronite sa velikim belim ajkulama, vidite pingvine i istražujte pejzaže. Sportovi na vodi, a posebno surf, jedrenje i ribolov su veoma popularni u ovom delu grada. Ovde čak turisti mogu da rone sa najčuvenijim predatorom među životinjama, velikom belom ajkulom, ali u sigurnosti velikog kaveza. Kejptaun je poznat po velikom broju vinograda, kao što su Stelenboš i Franschhoek, koje možete posetiti u jednom danu. Ovaj grad je mnogo više od turističke atrakcije i bogate istorije. Etnička i kulturna raznolikost i bogatstvo prirode čine ga jedinstvenim u svetu.

Patagonija, Čile

Patagonija se nalazi u nižim delovima Argentine i Čilea i savršena je za ljubitelje prirode. Tokom leta u Patagoniji možete videti najlepše prirodne pojave. Septembar i oktobar su najbolji meseci za posetu poluostrva Valdes, na argentinskoj strani Patagonije. Tada se u vodama oko ovog poluostrva nalazi na stotine kitova. Putovanje Patagonijom duž obale Atlantika nudi fascinirajuće prizore nepreglednih prostranstava i pašnjaka.

M.L.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group