Slatko bekstvo koje vam je potrebno: Sveta Lusija na Karibima

Kada pomišljate na odmor iz snova, zaista je suvišno da razmišljate dalje od Kariba.

Ova ostrva zaista oduzimaju dah svojom lepotom i prirodnim bogatstvima. Okruženo sa više od 100 hektara tropske šume i sa predivnom pogledom na Karibe, odmaralište na Svetoj Lusiji nudi turistima iz celog sveta jedinstvenu avanturu po njihovom izboru. Bilo da volite lenjo da se izležavate na plaži ili da istražujete okolinu, ovaj raj na zemlji, može to da vam ponudi.

Koga da povedete sa sobom?

Ovo odmralište je specifično po tome što je jednako privlačno kako porodicama tako i parovima. Roditelji sa decom mogu da odaberu smeštaj u sobama sa predivnim pogledom na plažu, kroz čije prozore će ih buditi izlazak Sunca. Na raspolaganju vam je i veliki privatan bazen sa predivnim vrtom. S druge strane, ako povedete svoju voljenu osobu imaćete mogućnost da uživate u luksuznom apartmanu, pre nego što odete na ronjenje ili planinarenje.

Kakva je hrana u ponudi?

Gostima odmarališta je na raspolaganju više opcija za ručavanje, od azijskog restorana, pa sve do roštilja na plaži. Zamislite samo kako bi bilo uživati u sveže spremljenoj porciji jastoga kraj mora. Posebnu pažnju kuvari na ostrvu posvećuju spremanju bifteka, tako da je to nešto što ne bi trebalo da propustite.

Koje pogodnosti su vam na raspolaganju?

Pored prostranog bazena, dve peščane plaže sa biserno belim peskom i mogućnosti da jedete na obali, tu je svakako i vrhunac ponude u vidu masaže u kućici na drvetu. Idealan način da se opustite od glave do pete! Ogroman fitnes centar stoji vam na raspolaganju, a svi zainteresovani mogu da se oprobaju u ronjenu, jedrenju, vožnji kajakom i drugim vodenim aktivnostima. Čak ni deci na ostrvu neće biti dosadno, jer su za njih posebno organizovane aktivnosti poput potrage za blagom, kuglanja, streličarstva i umetničkih radionica.

Kakva je usluga?

Svaka soba ima svog baltera čije zaduženje je da se osećate kao kod kuće. On će se pobrinuti za sve što vam je potrebno, do najsitnijih detalja. Takođe, važno je naglasiti da će vam biti potreban šofer da biste od svoje sobe stigli do nekih delova ostrva koji su prilično udaljeni. A vaš batler je tu da vam ga obezbedi.

Ž.J.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group