Prvi na svetu Louis Vuitton restoran i kafe

Brend koji diktira tempo po pitanju mode, otišao je korak dalje i predstavio javnosti nešto neočekivano.

Pođite sa nama u Osaku, u treći po veličini grad u Japanu gde vas očekuje nezaboravno iskustvo boravka u prvom na svetu Louis Vuitton restoranu i kafe baru, koji nose nazive Le Cafe V and Sugalabo V. Jedinstveno kulinarsko iskustvo koje vas očekuje iza vrata ovog ugostiteljskog objekta, može da se meri jedino sa posedovanjem nekog komada garderobe ovog brenda.

Smešten na poslednjem spratu zgrade, restoran vam pruža priliku da uživate u izvrsnim specijalitetima koje priprema šef Yosuke Suga, za kog je poznato da je štićenik zvezde Joela Robuchona, dobitnika 32- Michelinove zvezde. Gosti koji posete La Cafe V moći će da borave u zatvorenom ili na otvorenom prostor, uživajući istovremeno u dobroj hrani, izvrsnim koktelima i predivnom pogledu na grad.

U međuvremenu restoran Sugalabo V otvoriće svoja vrata gostima samo u periodu večere. Suga je vlasnik istoimenog mesta u Tokiju koje je poznato po tome što je gotovo nemoguće rezervisati mesto u njemu. U restoranu se nalazi posuđe sa LV oznakom stvoreno u saradnji sa Tokujin Yoshioka dizajnerom koji stoji iza kolekcije nameštaja i dodataka inspirisanih putovanjima koji se nalaze u prostoru. Unutrašnjost prostora za koje je zaslužan Jun Aoki nadahnuta je brodom koji pluta po vodi.

U našoj galeriji donosimo vam premijerno fotografije restorana i kafe bara, Le Cafe V and Sugalabo V.

Ž.J.

Izvor: Hypebae

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group