"Najsrećnija zemlja na svetu“ nudi besplatna putovanja koja će vas naučiti kako da budete srećni

Finska nudi četvorodnevni „seminar sreće“ za desetoro ljudi u luksuznom odmaralištu Kuru, potpuno besplatno. Od avio karata i seminara, do smeštaja i hrane, Visit Finland će pokriti sve.

Budimo iskreni, poslednjih nekoliko godina nikome nisu bile lake. Uz viruse, ratove i finansijske pritiske, mnogi od nas su se zaista morali jako potruditi da bi bili srećni. Ipak, kroz sve to, Finska je zadržala titulu najsrećnije zemlje na svetu šestu godinu zaredom.

Nordijska zemlja je na vrhu Izveštaja Ujedinjenih nacija, koji se bavi prosečnim prihodima, mentalnim i fizičkim zdravljem, slobodom i još mnogo toga, kao najsrećnija zemlji za 2023. godinu. Čini se da Finci zaista znaju šta znači sreća. U stvari, zemlja je nedavno objavila da će svoj tajni recept podeliti sa ostalima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VisitFinland (@ourfinland)

Tačnije, Finska nudi četvorodnevni majstorski kurs sreće u luksuznom odmaralištu Kuru, potpuno besplatno za desetoro ljudi. Učesnici će boraviti u vilama okruženim borovim šumama i slikovitim pogledom, svaka sa svojim privatnim spa centrom i saunom.

Putovanje će se održati od 12. do 15. juna, tokom kojeg će srećnu grupu obučavati vodeći stručnjaci za sreću. Stručnjaci će naučiti grupu kako da pronađu svoju unutrašnju ravnotežu i kako da se povežu sa prirodom i sobom.

Oni koji žele da zatraže mesto na seminarima sreće moraće da podnesu onlajn prijavu na sajtu Find Your Inner Finn, a zatim završe izazov na društvenim mrežama. Sve što treba da uradite je da kreirate neki sadržaj na Instagramu ili TikTok-u koji objašnjava zašto mislite da ste možda „tajno Finac“ i zašto želite da učestvujete u masterklasu, koji ćete podeliti uz heštegove #FindYourInnerFinn i #VisitFinland.

Objašnjavajući ideju iza prvog masterklasa, Heli Jimenez, direktor marketinga Business Finland, rekao je: „Pitanje koje nam se često postavlja je da li verujemo da finska sreća proizilazi iz bliskog odnosa sa prirodom i našeg utemeljenog načina života. To nije neko mistično stanje, već veština koja se može naučiti i podeliti. Sada želimo da pomognemo ljudima da pronađu i savladaju ovo stanje uma u ​​Finskoj. Izabrali smo najbolje trenere, jedno od najlepših letovališta u Finskoj i rano leto u prelepoj finskoj prirodi za naš seminar sreće“, dodao je on.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group