Najlepše plaže sveta

Pogledajte plaže od kojih zastaje dah...

Nema ništa poput beskrajnih peščanih obala, tirkiznih voda i sunca koje miluje kožu. Plaže širom sveta privlače milione putnika godišnje, obećavajući trenutke opuštanja, avanture i nezaboravnih iskustava. Od netaknutih rajskih oaza do urbanih gradskih obala, svaka plaža nosi svoju priču i čar.

U nastavku vam predstavljamo neke od najlepših plaža sveta, otkrivajući njihovu lepotu, bogatu kulturu i zanimljivosti koje ih čine jedinstvenim destinacijama za odmor i istraživanje. Zaronite u svet čistog peska, osvežavajućih morskih povetaraca i sunčanih zalazaka, i saznajte šta čini svaku od ovih plaža tako posebnom i neodoljivom.

ANGRA DOS REI, COSTA VERDE

Jedna od najnetaknutijih plaža na svetu, nalazi se u Brazilu. Nudi spektakularnu lepotu i privatnost. Više od 200 kilometara plaže raskošne lepote, zadovoljiće sva vaša čula i prirediće vam rajski odmor. Pravo mesto da častite sebe.

LAS TERRENAS, DOMINIKANSKA REPUBLIKA

Ovaj gradić u Dominikanskoj Republici prostire se na 225 kvadratnih kilometara i u svakom svom kutku ima šta da ponudi. Svakako da plaže popularne u svetu, Playa Bonita i Playa Las Balleras, nude najviše.

PUNTA KANA, DOMINIKANSKA REPUBLIKA

Punta Cana, takođe se nalazi u Dominikanskoj Republici, u oblasti La Altagracia. Poznata je po najviše hotelskih kompleksa na svetu, sa preko 28.000 soba. Dostupnost za gotovo sve sportove na vodi, egzotična lepota, mnogobrojni studenti iz Kanade i Amerike koji ovde provode svoj odmor, doprinelo je razvoju ovog mesta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ze Neves (@zeneves_86)

VAAGALI OSTRVO, MALDIVI

Ostrvo Vaagali je smešteno na Maldivima. Veoma je popularna lokacija za strastvene ronioce, zbog bogatog morskog sveta. Svi sportovi na vodi su dostupni i predstavljaju odličnu dozu atraktivnosti. Iako malo ostrvo, pruža fenomenalne atrakcije tokom celog dana.

RINCON BEACH, PORTORIKO

Rincon Beach je sledeća destinacija koju bismo izdvojili. Smeštena u Portoriku, ukrašena fenomenalnim zlatnim peskom, predstavlja pravi mali raj. Plaža je okružena brojnim zelenilom koje dodatno dižu stepen egzotike ovom prekrasnom mestu. Restorani su prve klase i nude vrhunsku hranu iz celog sveta.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group