Najlepše boje jeseni u jedinstvenim termama Sveti Martin

Više slika

Više slika

Znate li gde se nalazi savršena destinacija za doživljaj čarobnih jesenjih boja prirode i gde pritom možete uživati u kombinaciji zdravih navika, opuštanja i velnesa, vrhunske gastronomije i aktivnog odmora?

Najsjevernija regija Hrvatske, Međimurje, pruža vam sve to i još malo više. Upravo je jesen idealno vreme kraći odmor, a mi vam donosimo nekoliko razloga zašto bi svoj jesenji vikend trebalo da provedete u autentičnom Prvom Healthness odmaralištu u Evropi. Uz zdravu i domaću ponudu ukusnih jela, aktivnosti na otvorenom i zabavan animirani program, Terme Sveti Martin su idealno mesto za provod tokom jesenjih praznika sa čitavom porodicom ili uživanje u opuštajućem odmoru u dvoje.

Lokalno, domaće i zdravo

Jedan od glavnih naglaska boravka u Termama Sveti Martin je zdrava, lokalna i domaća gastronomija kakvu nećete videti na drugim destinacijama. Restorani u odmaralištu nude raznolike i ukusne obroke pripremljene od svežih, lokalno uzgojenih sastojaka koje na buffet stolove dolaze sa domaćih porodiničnih gazdinstava. Ovde imate priliku da probate tradicionalna međimurska jela koja su poznata po svom bogatstvu ukusa, ali i inovativne delikatese kuvara koji spajaju tradiciju i moderne ideje u healthy dining restoranu Le Batat. Uz posebno prilagođene jelovnike za decu, u ovim Termama baš svaki član porodice pronaći će nešto za svoje nepce. 

Aktivan i zdrav način života

Healthness programi u Termama Sveti Martin su jedinstveni i prilagođeni svakom individualnom gostu. Poseban naglasak stavlja se na celokupno zdravlje i dobrobit organizma, spajajući velnes, opuštanje i aktivni odmor u jedinstveno iskustvo. Poželite li uživanje na otvorenom, Međimurje će vas oduševiti svojim idiličnim pejzažima. Uz obalu reke Mure i slikovite vinograde, ovo područje nudi neverovatne mogućnosti za opuštene šetnje i istraživanje. Terme Sveti Martin pružaju bezbroj mogućnosti za aktivno provedeno vreme za vas i vašu porodicu. Ovde možete istraživati skrivene staze za šetnju ili vožnju bicikla koje vode kroz slikovite krajolike i vinograde. Aktivnosti na otvorenom pružaju mogućnost povezivanja sa prirodom i osvežavajući beg od svakodnevnog stresa. Bez obzira da li ste zaljubljenik u sport, rekreaciju ili opuštajuće trenutke u prirodi, ovde će svako pronaći svoj kutak sreće.

Najbolji velnes hotel u Hrvatskoj

Bogati velnes programi nude širok spektar usluga i zadovoljiće sve potrebe gostiju, od odraslih do onih najmlađih. Terme Sveti Martin nisu samo mesto opuštanja već i lokacija za potpuno dovođenje tijela, uma i duha u ravnotežu. Uz ekskluzivne ručno rađene tretmane, masaže s prirodnim eteričnim uljima, finske i parne saune i osvežavajuće ledene kupke, ovo mesto simbol je pravog opuštanja. Vaši najmlađi članovi porodice takođe mogu uživati u posebno kreiranim dječjim masažama i tretmanima kao i posebnom Family Wellness terminu u okviru kog porodično možete uživati u blagodatima saune. Naravno, svakako je najlepše provesti vreme na unutrašnjim bazenima u lekovitoj termalnoj vodi, staroj preko 43.000 godina. Nije ni čudno da je baš ovaj hotel prošle godine proglašen najboljim velnes hotelom u Hrvatskoj. Pogledajte posebno pripremljenu ponudu i odaberite neki od brižno kreiranih paketa sa uslugama koje možete doživeti samo u ovom odmaralištu.

Veseli odmor za velike i male

Za nezaboravni jesenji odmor u Termama Sveti Martin pobrinuće se maskote Marti i Martina sa svojim zabavnim animiranim programom. Pridružite im se u interaktivnom parku na zatvorenom uz veliki zamak na naduvavanje, go kart stazu i „life size“ Čoveče ne ljuti se. Sedite u turistički vozić i posetite jedini plovni mlin na Muri ili farmu jelena gde možete kreriati fotografije za pamćenje. U hotelu takođe možete posetiti jedinstvenu dječiju igraonicu ili posebnu „Fun zone“ lokaciju, gdje vaši najmlađi mogu uživati u bogatim igrama i radionicama stručnog animatorskog tima.

Ako tražite savršeno mesto za beg od svakodnevnice, Terme Sveti Martin su vaša destinacija. Iskoristite tople zrake sunca koje donose predivne boje i doživite najbolje od onoga što jesen može da ponudi. Odaberite odmor daleko od vreve i gužve užurbanih gradova i predahnite na trenutak u Prvom Healthness resortu u Evropi. Za više informacija i rezervacije, posetite link.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group